Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden vestiging Kampen

I.v.m. Personeelswijziging aangepaste openingstijden vestiging Kampen in week 18 (29 april t/m 3 mei)

Maandag 29 april 9:00-16:30
Dinsdag 30 april Gesloten
Woensdag 1 mei 9:00-16:30
Donderdag 2 mei 9:00-12:00
Vrijdag 3 mei 9:00-12:00

Excuus voor het ongemak!

In geval van spoed is vestiging Emmeloord tijdens openingstijden bereikbaar op 0527-611668.

TPP Bos Kampen

Doorgaan naar de website.

Kunstgebit

Kunstgebit bij Tandprothetische Praktijk Bos: uw lach, onze zorg!

Sinds 1998: De Expertise van Tandprothetische Praktijk Bos

Tandprothetische Praktijk Bos heeft sinds 1998 een solide reputatie opgebouwd als hét adres voor gebitsprotheses in de Noordoostpolder en gemeente Kampen. Wanneer u voor ons kiest, vertrouwt u op meer dan twee decennia ervaring in het vakgebied. Uw gebit is bij ons in vakkundige handen.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Gebitsprotheses en meer: ons aanbod

Of u nu een nieuw kunstgebit nodig heeft, een klikgebit overweegt of vragen heeft over tandprotheses; wij staan voor u klaar. Onze specialisatie ligt niet alleen bij het ontwerpen van de perfecte prothese, maar ook bij het bieden van oplossingen voor gebitspijn, kapotte gebitten en andere tandproblemen. De zorg die u nodig heeft, leveren we allemaal onder één dak. Dat betekent gemak en kwaliteit voor u.

Waarom kiezen voor Tandprothetische Praktijk Bos?

Ons werkgebied

Tandprothetische praktijk Bos heeft praktijken in Emmeloord en Kampen in Flevoland en ligt vlakbij Wezep, IJsselmuiden, Elburg, Lelystad, Marknesse, Hattem en Swifterbant.

KunstgebitUw vertrouwde adres voor uw kunstgebit en meer

Als u op zoek bent naar expertise, kwaliteit en een persoonlijke benadering voor uw kunstgebit, dan is Tandprothetische Praktijk Bos uw beste keuze. Wij combineren onze jarenlange ervaring met moderne technieken om u de beste zorg te bieden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom zoveel mensen ons vertrouwen met hun lach.