Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Kunstgebit Flevoland

Kunstgebit Flevoland van Tpp Bos van den Berg

kunstgebit flevolandHeeft u een nieuwe kunstgebit nodig omdat uw oude (kunst)gebit niet goed genoeg meer is? Of ervaart u klachten aan het huidige kunstgebit? Dan bent u op de website van Tandprothetische Praktijk Bos van de Berg aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1998 hét adres voor alle benodigde protheses aan het gebit in Emmeloord en Kampen, waar u onze praktijken kunt vinden. U bent altijd welkom in een van onze praktijken. Alle zorg wordt onder één dak geleverd, waardoor u niet onnodig in de war raakt. Bovendien zijn er vrijwel geen wachttijden. U kunt dus altijd binnen lopen en een afspraak maken met een van onze medewerkers. Onze praktijk in Emmeloord is op maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 tot 16:00, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. Wilt u meer weten over onze tandprothetische praktijk en heeft u een nieuw kunstgebied nodig in Flevoland, lees dan verder!

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Een nieuw kunstgebit of uw huidige kunstgebit laten repareren laat u doen door TPP Bos van den Berg in Flevoland

Bij TPP Bos van de Berg kunt u terecht voor alle implantaten en protheses aan uw kunst(gebit). Ervaart u klachten aan uw huidige gebit of kunstgebit? Dan gaan wij onderzoeken waar deze klachten vandaan komen. Zo kunnen we de klachten in de toekomst voorkomen. TPP Bos van de Berg voert namelijk onder andere volledige protheses uit, en ook partiële protheses, nood protheses, het aanbrengen van een klikgebit en nog meer. Zoekt u naar de prijslijst die hierbij komt, dan kunt u eens op deze pagina kijken. Ook vindt u daar de vergoeding die u kunt verwachten van uw zorgverzekering.  Omdat wij een erkende specialist zijn, declareren wij de kosten van de behandeling door naar uw zorgverzekeraar, wat u enkele moeite bespaart.

Voor vragen of onduidelijkheden over een prothese van TPP Bos van de Berg kunt u ons altijd contacteren. Dit doet u via de contact pagina of via onze Facebook pagina.