Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Kunstgebit Marknesse

Kunstgebit Marknesse bij Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg

Kunstgebit MarknesseBent u op zoek naar een ervaren team voor het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit in omgeving Marknesse? Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Bij Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg in Emmeloord helpt ons ervaren team u graag verder. Onze tandprotheticus is gespecialiseerd in uitneembare protheses in de mond. Hij is niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Daardoor heeft hij alle kennis om in elke situatie op een passende oplossing te komen. Met de nieuwste technieken en materialen is er veel mogelijk. Zo kunnen wij een volledige prothese plaatsen, maar ook protheses op implantaten zijn mogelijk. Verder vallen partiële protheses (plaatjes) en frames ook binnen de mogelijkheden. In een overleg zal onze tandprotheticus alle passende opties rustig met u doorspreken om uiteindelijk te beslissen welke oplossing het beste bij uw situatie past. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Kunstgebit aanmeten in omgeving Marknesse

U kunt ook bij ons terecht voor een controle van uw huidige kunstgebit. Als het nodig blijkt te zijn, kunt u eventuele reparaties en aanpassingen aan uw gebitsprothese dan ook door ons laten uitvoeren. Veel Nederlanders hebben last van een slecht passend of een verouderd kunstgebit. Dit kan zich uiten in verschillende pijnklachten en ongemak. Ook in dit geval is een bezoek aan onze tandprotheticus de oplossing. Als na meerdere pogingen de pijnklachten toch terug blijven komen kunnen implantaten een uitkomst zijn. In dit geval krijgt u een zogenoemd ‘klikgebit’, die grotendeels door de implantaten wordt gedragen en zo de last op uw kaak verlicht. Daardoor heeft u niet langer last van een loszittend of slechtpassend gebit en zal uw kauwvermogen aanzienlijk verbeteren.

Heeft u vragen of onduidelijkheden over het aanmeten of onderhoud van uw kunstgebit? U bent altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dit kan via onze contactpagina of Facebook pagina.