Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebitten Specialist Swifterbant

Kunstgebitten specialist TPP Bos in de buurt van Swifterbant

TPP Bos is de kunstgebitten specialist voor onder andere reparaties bij u in de buurt van Swifterbant als u opzoek bent naar de beste kwaliteit en goede service. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Wij zijn het vertrouwde en erkende adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Al onze zorg leveren wij onder één dak, dit is een gemak voor u. Sinds 2011 werken wij, Joost Bos en Erik Boeve, samen en sinds 2020 hebben wij een vestiging in Kampen. Wij vinden ons vak zo mooi en interessant omdat we met mensen werken. Ieder mens is uniek. Geen enkele dag is voor ons hetzelfde omdat niet één kunstgebit hetzelfde is. Graag werken wij met onze handen, maar we maken ook gebruik van de nieuwste digitale technieken om uw kunstgebit zo perfect mogelijk te maken. Wij genieten ervan om mensen blij te maken met een mooie en functionele prothese.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer! Kunstgebitten specialist Swifterbant

Wij van TPP Bos begeleiden u het gehele traject

Wij begeleiden u het gehele traject zodat u zo snel mogelijk kunt wennen aan uw nieuwe gebitsprothese. Bij ons vakkundig team staat uw wens voorop, samen zorgen wij ervoor dat uw nieuwe gebit zo perfect mogelijk wordt. Onze tandprotheticus vindt altijd een passende oplossing voor uw situatie. Er zijn veel redenen om uw laatste tanden en kiezen te verliezen. U kunt ten alle tijden bij ons binnenlopen. Wij hebben geen wachtrijen dus u kunt meteen bij ons terecht. Ook als u vragen heeft kunt u bij ons langs komen, wij kijken er naar uit om u te ontmoeten. Op onze website kunt u alles lezen over vergoedingen, onze diensten en informatie over de tandprotheticus. U kunt bij TPP Bos terecht voor; hulp bij pijnklachten, aanpassingen aan uw protheses, controle van uw huidige prothese en reparaties aan uw gebitsprothese.

Als u vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen.