Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie kunstgebit Kampen

Reparatie kunstgebit Kampen van Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie kunstgebit KampenErvaart u klachten aan uw kunstgebit en bent u op zoek naar een tandprotheticus in Kampen? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u graag verder met het verhelpen van uw klachten. Wij zijn namelijk een bekend adres voor alle gebitsprotheses en implantaten in de omgeving van Kampen en Emmeloord. In Kampen en Emmeloord vindt u bovendien onze twee praktijken. Hier kunt u ten alle tijden binnen lopen voor vrijblijvende informatie. U hoeft daarbij niet te rekenen op wachttijden, hoe mooi is dat! Wij zijn van maandag tot donderdag geopend van 08:00 tot 17:00 en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. Alle diensten wordt in hetzelfde gebouw verzorgd, wat fijn is voor de klant. Wij ontvangen u graag. Wilt u meer weten over een reparatie aan uw kunstgebit in onze praktijk in Kampen, lees dan verder!

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Laat de reparatie aan uw kunstgebit over aan de experts van Tandprothetische Praktijk Bos in Kampen

Wij voeren meerdere soorten protheses uit bij onze klanten. Denkt u hierbij aan volledige protheses, nood protheses, partiële protheses en natuurlijk reparaties aan de kunstgebit. U merkt dat uw kunstgebit een reparatie nodig heeft wanneer u (pijn)klachten aan uw gebit begint te ervaren. Zo kan er onder andere een tand afbreken, maar ook de gebitsprothese zelf kan scheuren of breken. Wij zullen ervoor zorgen dat uw gebit zo snel mogelijk weer gerepareerd is. Bovendien gaan wij onderzoeken waar de klachten vandaan komen, om deze in de toekomst te voorkomen. Tandprothetische Praktijk Bos is een erkende specialist in de Noordoostpolder. Dit houdt in dat wij de kosten van onze diensten rechtstreeks naar de meeste zorgverzekeraars van onze klanten kunnen declareren. Bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten, en in hoeverre uw zorgverzekering deze vergoed? Dan kunt u deze pagina raadplegen. Voor verdere vragen contacteert u ons via de contact pagina of onze Facebook pagina.