Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Kunstgebit Hattem

Kunstgebit Marknesse

Kunstgebit Hattem

Kunstgebit Hattem laten maken door Tandprothetische Praktijk Bos 

Kunstgebit HattemWilt u een kunstgebit laten maken in de buurt van Hattem? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. TPP Bos biedt u verschillende diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een immediaatprothese, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten, een partiële prothese en voor reparaties aan uw gebitsprothese. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u een perfect passend kunstgebit in Hattem krijgt. 

Onze tandprotheticus heeft alle kennis in huis om samen met u te komen tot een perfect passend gebit. Hiervoor is hij zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid. De tandprotheticus meet de gebitsprothese aan en vervaardigd het zonder dat daar een verwijzing van een tandarts voor nodig is. U kunt voor uw kunstgebit dus direct uit Hattem naar ons komen. Bij TPP Bos zorgen wij altijd voor een passende oplossing voor u!

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Een mooie en functionele gebitsprothese 

Tandprothetische Praktijk Bos heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Wanneer u een volledige gebitsprothese nodig heeft, wordt deze voor 75% uit het basispakket vergoed. Dit houdt in dat als u geen aanvullende tandverzekering heeft, u 25% van het kunstgebit zelf moet betalen. Wanneer er een reparatie of aanpassingen aan uw volledige prothese nodig zijn, worden deze voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Wij maken graag een goed passend kunstgebit voor u in Hattem. 

Bij TPP Bos werken wij met een vakkundig team. Wij werken graag met mensen en genieten ervan om deze mensen blij te maken met een esthetische mooie en functionele prothese. Daarnaast werken wij met de nieuwste digitale technieken om een mooi kunstgebit voor u te maken. U kunt bij ons altijd vrijblijvend binnen lopen, zonder wachttijden! Wij helpen u direct, maar natuurlijk mag u eerst ook altijd contact met ons op als u vragen heeft. 

Neem contact met ons op!

5