Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Reparatie kunstgebit Wezep

Reparatie kunstgebit Wezep van Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie kunstgebit WezepHeeft u klachten aan uw huidige gebit of kunstgebit? Dan is het mogelijk dat u een gebitsprothese of implantaten nodig heeft. Daarvoor bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprothetische Praktijk Bos is een ervaren tandprotheticus, opgericht in het jaar 1998. Met onze meer dan twintig jaar ervaring zijn wij onderhand een begrip in Kampen en omgeving. U kunt altijd bij onze praktijk terecht voor alle protheses die u nodig heeft aan uw gebit. Al onze zorg wordt onder één dak geleverd is, wat een gemak is voor de klant. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u altijd vrijblijvende informatie aanvragen. Komt u langs voor (het maken van) een afspraak, dan hoeft u niet te wachten. Onze wachttijden zijn namelijk zeer kort, en wij helpen u enorm graag verder. Wilt u meer weten over Tandprothetische Praktijk Bos en een kunstgebit reparatie in Wezep, lees dan verder.

Laat de reparatie aan uw kunstgebit in Wezep verzorgen door Tandprothetische Praktijk Bos

Bij Tandprothetische Praktijk Bos bent u aan het juiste adres voor alle protheses en implantaten aan uw gebit. Denkt u hierbij aan noodprotheses, immediaat protheses, volledige protheses, partiële protheses en nog meer. Heeft u klachten aan uw kunstgebit? Of denkt u dat er een tand gebroken is, of dat de gebitsprothese gescheurd of gebroken is? Dan helpen wij u graag verder. Ons vakkundig team staat altijd voor u klaar. Onze praktijk is geopend op maandag t/m donderdag van 08:00 tot 17:00, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de contact pagina om een afspraak te maken. En omdat wij in de Noordoostpolder een erkende specialist zijn, kunnen wij de kosten van de prothese eenvoudig declareren aan uw zorgverzekering. Dat scheelt u weer wat werk! Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.