Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebit Elburg

Kunstgebit Elburg laten maken door Tandprothetische Praktijk Bos 

Kunstgebit ElburgTandprothetische Praktijk Bos heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van mooie, functionele, passende kunstgebitten. We kunnen u verschillende soorten protheses aanbieden. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Zo kunt u denken aan, immediaatprotheses, klikgebit, nieuwe tandprotheses en partiële tandprotheses. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor controle van uw huidige gebitsprothese, reparaties aan gebitsprotheses, aanpassingen aan uw protheses en hulp bij pijnklachten. Gevestigd in Emmeloord en Kampen, helpen wij graag iedereen in deze regio. 

Tandprothetische Praktijk Bos werkt met een vakkundig team dat zowel medisch als biologisch is opgeleid. Bij ons staan uw wensen centraal, service en kwaliteit zijn dan ook erg belangrijk bij TPP. Bij ons kunt u ten alle tijden binnenlopen, zonder wachttijden! Voor het aanmeten en vervaardigen van de gebitsprothese heeft u geen verwijzing van uw tandarts nodig. Ook als u een slecht passend of verouderd kunstgebit hebt, is een bezoek aan de tandprotheticus vaak de oplossing. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

De specialist in de Noordoostpolder

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met de nieuwste technieken en materialen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. Wij zijn de specialist in uitneembare protheses. Dat betekent dat we gespecialiseerd zijn in volledige protheses en ook in protheses op implantaten. U kunt bij ons terecht voor controle van uw huidige gebitsprothese, reparaties aan uw gebitsprothese, aanpassingen aan uw protheses en voor hulp bij pijnklachten. Ook voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

Het team van Tandprothetische Praktijk Bos zoekt altijd een passende oplossing voor u. Wij staan klaar om u te helpen met een mooie, passende prothese. TPP heeft contacten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. 75% van de volledige prothese wordt ui het basispakket vergoed. Reparaties of aanpassingen worden voor 90% vergoed. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen.