Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De tandprotheticus

Een tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Dit houd in dat hij gespecialiseerd is in volledige protheses en ook in protheses op implantaten: het zo genoemde klikgebit. Ook maakt de tandprotheticus partiële protheses (plaatjes) en frames.

Een tandprotheticus is niet alleen technisch maar ook medisch-biologisch opgeleid. Hij heeft alle kennis in huis om samen met u te komen tot een perfect passend gebit. De gebitsprothese wordt door de tandprotheticus aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van bijvoorbeeld een tandarts voor nodig is.

Veel Nederlanders hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Is dit bij u ook het geval, dan is een bezoek aan de tandprotheticus vaak de oplossing. Met nieuwe technieken en materialen kan de tandprotheticus ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past.

Tandprotheticus

Met 20 jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. We kunnen u verschillende soorten tandprotheses bieden. Te denken aan; Immediaatprotheses, Klikgebit, nieuwe tandprotheses, partiële tandprotheses. Bekijk onze diensten pagina voor meer informatie over de verschillende soorten tandprotheses. Tevens kunt u bij ons terecht voor;

We vinden altijd een passende oplossing voor u!

Neemt u gerust contact met ons op:

Contact opnemen

Neem contact op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord