Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Reparatie kunstgebit IJsselmuiden

Reparatie kunstgebit IJsselmuiden door Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie kunstgebit IJsselmuidenHeeft u klachten aan uw kunstgebit, en denkt u dat er een reparatie benodigd is? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u hier enorm graag mee verder. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprothetische Praktijk Bos is een ervaren tandprotheticus in de omgeving van de Noordoostpolder gebied. U kunt al sinds 1998 terecht in onze praktijk om alle klachten aan uw gebit of kunstgebit te laten verhelpen. Alle zorg wordt bij ons onder één dak geleverd, wat u weer wat verwarring bespaard. Tegenwoordig hebben wij twee praktijken waar u welkom bent. Één praktijk is gelegen in Kampen, waar de website die u nu bezoekt bij hoort. Voor onze praktijk in Emmeloord moet u www.tppbosvandenberg.nl raadplegen. U bent binnen de openingstijden altijd welkom in onze praktijk. U kunt vrijblijvende informatie opvragen en een afspraak plannen voor een reparatie aan uw kunstgebit in Ijsselmuiden. Wilt u meer weten over TPP Bos, lees dan verder!

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Bij TPP Bos bent u aan het juiste adres voor een reparatie aan uw kunstgebit in Ijsselmuiden

Wij hebben namelijk een deskundig team die verschillende protheses en implantaten verzorgen bij onze klanten. Denkt u hierbij aan volledige protheses, partiële protheses, nood protheses en nog veel meer. Heeft u al een langere tijd klachten aan uw kunstgebit, zoals een los zittend kunstgebit? Dan zou het wellicht kunnen dat u een klikgebit op implantaten nodig heeft. Onze experts gaan hun uiterste doen om al uw klachten aan de kunstgebit te verhelpen. Ook zorgen wij ervoor dat u ze in de toekomst niet meer zult ervaren. De kosten van de behandeling zullen rechtstreeks gedeclareerd worden aan uw zorgverzekering. Dit is mogelijk omdat wij een erkend specialist zijn in de Noordoostpolder gebied! Uiteraard is dit een gemak voor u. Wilt u meer weten over TPP Bos, raadpleeg dan onze website. Ook kunt u op onze pagina kijken.