Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Implantaten Hattem

Kunstgebit Marknesse

Implantaten Hattem

Implantaten Hattem laten regelen bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Implantaten HattemVoor implantaten in de buurt van Hattem kunt u terecht bij Tandprothetische Praktijk Bos. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen en als sinds 1998 een begrip als het gaat om gebitsprotheses en implantaten in Hattem. Wij leveren alle zorg onder één dak. Bij ons kunt u terecht voor volledige gebitsprotheses, immediaatprotheses, partiële protheses, reparaties an uw gebitsprotheses en een klikgebit op implantaten. Wij zijn de specialist in uitneembare protheses in de mond. 

De tandprotheticus is de expert voor het aanmeten en vervaardigen van protheses die uit de mond zijn te nemen. Hij onderzoekt de mond van de patiënt, gericht op het verkrijgen van de gegevens die nodig zijn voor de toepassing van een gebitsprothese. Ook doet hij het aanmeten, vervaardigen, passen en aanbrengen van een volledige gebitsprothese voor de bovenkaak en de onderkaak. De tandprotheticus kan u informeren en adviseren over het gebruik van een gebitsprothese, zonder verwijzing van de tandarts. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Passende oplossing 

Wanneer u vaak klachten hebt van een loszittend op pijnlijk gebit, kunnen implantaten een goede oplossing zijn. De tandprotheticus heeft waarschijnlijk al vaak geprobeerd uw klachten te verhelpen. Toch heeft u nog steeds last van dezelfde klachten. Het voordeel van implantaten in Hattem is dat het kunstgebit grotendeels door de implantaten gedragen wordt en dus niet meer door de kaak. Het kauwvermogen wordt hierdoor in veel gevallen aanzienlijk verhoogt. 

Wij kunnen u verwijzen naar een implantoloog die uw medische gegevens beoordeeld. Er wordt een röntgenfoto gemaakt van uw kaak en het te volgen behandelplan wordt hierna met u besproken. De machtiging wordt hierna bij de zorgverzekeraar aangevraagd en daarna kunnen de implantaten geplaatst worden. U komt bij ons in de praktijk voor het vervaardigen van de prothese. Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u altijd vrijblijvend binnen lopen wanneer u vragen heeft of interesse heeft in onze diensten. Neem vandaag nog contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

5