Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Tandtechniek Hattem is TPP Bos

Tandtechniek Hattem

Tandtechniek Hattem is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechniek HattemVoor tandtechniek in de omgeving van Hattem bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. Hier bieden wij u verschillende soorten tandtechniek vlakbij Hattem. Bij ons staan uw wensen echt centraal en zijn service en kwaliteit erg belangrijk. In de Noordoostpolder en Kampen zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Daardoor declareren wij aan de meeste zorgverzekeraars. Bij TTP Bos bieden wij u verschillende diensten. 

U kunt bij TTP Bos terecht voor tandtechniek in de omgeving van Hattem op verschillende gebieden. Zo maken wij voor u een immediaatprothese, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten of een partiële prothese. Daarnaast voeren wij ook reparaties voor uw gebitsprothese aan. Ook dit valt onder de tandtechniek vlakbij Hattem. Naast dat wij uw gebit zo spoedig mogelijk repareren, zoeken wij ook naar de oorzaak van de breuk. Zo voorkomen we herhaling. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs bij TPP Bos 

Onze tandprotheticus is specialist in uitneembare prothese in de mond. Hij is niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Hij heeft alle kennis in huis om samen met u te komen tot een perfect passend gebit. U heeft bij Tandprothetische Praktijk Bos geen verwijzing van bijvoorbeeld een tandarts nodig. De gebitsprothese wordt door onze tandprotheticus aangemeten en vervaardigd. Ook als u veel last heeft van pijn en ongemak van uw gebitsprothese, bent u bij ons op de goede plek. Met nieuwe technieken en materialen kan onze tandprotheticus ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. 

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Ons vakkundige team vindt altijd een passende oplossing voor u. Een volledige prothese wordt daarnaast voor 75% uit het basispakket vergoed en reparaties voor 90%. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

5