Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie Kunstgebit Swifterbant

De reparatie van uw kunstgebit in Swifterbant bij TPP Bos

Voor de reparatie van uw kunstgebit in Swifterbant kunt u terecht bij TPP Bos. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Sinds 2011 werken wij, Joost Bos en Erik Boeve samen, en sinds 2020 hebben wij een vestiging in Kampen. Ook kunt u bij onze vestiging in Emmeloord terecht. Alle zorg leveren wij onder 1 dak, wat weer een gemak is voor u. TPP Bos is het vertrouwede en erkende adres voor kunstgebitten en implantaten. Bij ons staat uw wens, kwaliteit en service centraal. Bij ons kunt u te alle tijden binnenlopen, en dit zonder wachtrijen! Als u vragen heeft of meer informatie op wilt doen dan kunt u vrijblijvend binnen lopen, wij kijken er naar uit om u te ontmoeten. Wat wij zo mooi vinden aan dit vak is dat elk mens uniek is, en elk kunstgebit dus ook. Ons doel is u blij maken en u helpen met het wennen aan uw nieuwe kunstgebit.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer! Reparatie Kunstgebit Swifterbant

Kom eens bij ons langs om meer informatie op de doen

Bij ons bent u altijd welkom om meer informatie op te doen of om uw vragen te stellen. Als u niet langs kan komen dan kunt u ook onze website bekijken om meer informatie op te doen of contact met ons opnemen. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij de beste kwaliteit tegen de eerlijke en juiste prijs. U kunt ook bij ons terecht voor: de controle van uw huidige gebitsprothese, reparaties aan uw gebitsprothese, aanpassingen aan uw prothese en hulp bij pijnklachten. Om veel redenen kunt u uw laatste tanden en kiezen verliezen, dit is natuurlijk niet een leuke en fijne gebeurtenis. Laat ons, TPP Bos, u vanaf het begin van het proces begeleiden zodat u zo snel mogelijk kunt wennen aan uw nieuwe gebitsprothese of implantaten.

Als u vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn dan kunt u hier contact met ons opnemen.