Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kunstgebit Hasselt

Kunstgebit Hasselt van Tandprothetische Praktijk Bos

Kunstgebit HasseltErvaart u klachten aan uw huidige kunstgebit? Of heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Wij hebben namelijk een ervaren team die u graag verder helpt met uw klachten. Al meer dan twintig jaar is Tandprothetische Praktijk Bos hét adres voor implantaten en protheses aan uw (kunst)gebit. U kunt onze praktijken vinden in zowel Emmeloord als Kampen, waar u altijd welkom bent om binnen te komen. De openingstijdens vindt u op onze contact pagina. Wanneer u binnenloopt hoeft u niet eens te rekenen op wachttijden. Onze ervaren specialisten luisteren aandachtig naar uw klachten. Die gaan wij dan zo goed mogelijk behandelen. Ook kijken wij altijd naar de oorzaak van uw klachten, om het in de toekomst te voorkomen. Wilt u meer weten over het laten zetten of het repareren van een kunstgebit in Hasselt, lees dan verder!

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Laat een kunstgebit in de omgeving van Hasselt zetten of repareren door TPP Bos

Want bij Tandprothetische Praktijk Bos weet u zeker dat uw klachten verholpen worden. Wij voeren onder andere partiële protheses, nood protheses, volledige protheses en meer uit. Ook is een veel voorkomende klacht dat het kunstgebit pijn gaat doen of los gaat zitten. Daarbij voeren wij een prothese uit waarbij u een zogenoemde klikgebit krijgt. Door het aanbrengen van een klikgebit op implantaten zult u merken dat uw kauwvermogen significant verbeterd. Wanneer u een prothese door ons uit laat voeren, kunt u gewoon naar ons adres toe komen. Wij leveren alle zorg onder een dak. En wanneer u een behandeling heeft gehad, worden de kosten rechtstreeks naar de meeste zorgverzekeraars gestuurd. Dit scheelt u dan wat moeite. Wilt u meer weten over de erkende specialist Tandprothetische Praktijk Bos of wilt u een afspraak laten maken? Bekijk dan onze website, of bezoek eens onze Facebook pagina.