Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Implantaten Genemuiden

Implantaten Genemuiden

Implantaten Genemuiden bij Tandprothetische Praktijk Bos

Implantaten GenemuidenHeeft u klachten aan uw kunstgebit, en heeft u deze al meerdere keren zonder succes laten verhelpen? Dan kunnen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u verder helpen. Wij hebben namelijk een juiste oplossing die uw klachten aan uw kunstgebit volledig verhelpt. U kunt enorm eenvoudig een afspraak bij ons inplannen op onze website. Tandprothetische Praktijk Bos is al meer dan twintig jaar hét adres voor al uw klachten aan uw (kunst)gebit. Wij verzorgen gebitsprotheses en implantaten in onze vestigingen in Kampen en Emmeloord. Alle zorg wordt onder één dak geleverd, wat een gemak voor u is. U kunt ten alle tijden bij ons binnen lopen. Hierbij hoeft u niet eens te rekenen op wachttijden! Wilt u meer weten over Tandprothetische Praktijk Bos en het laten zetten van implantaten in Genemuiden of omgeving, lees dan hieronder verder.

Laat de implantaten in uw gebit zetten door de specialisten van Tandprothetische Praktijk Bos in Genemuiden

Want wij hebben dé oplossing om uw klachten te verhelpen, zelfs als andere tandprothetische praktijken dit niet gelukt is. Hierbij kijken we naar klachten als een los zittende kunstgebit, waarbij u vaak pijnklachten heeft. Wij zetten dan een zogenoemd ‘klikgebit’ op implantaten in uw gebit. Dan wordt het gebit voortaan grotendeels gedragen door de implantaten die gezet zijn, en niet meer door uw kaak. Dit zal het kauwvermogen in de meeste gevallen aanzienlijk verbeteren. Het aanbrengen van een klikgebit doen wij samen met Tandartspraktijk Emmeloord. Meer hierover leest u op deze pagina. Ook voor andere protheses bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verzorgen wij ook immediaat protheses, volledige en partiële protheses en reparaties aan de gebitsprothese. De prijslijst van onze diensten en de vergoeding ervan in verband met uw zorgverzekering kunt u hier vinden.

Heeft u verder nog vragen, dan horen wij die graag. Contacteer ons op onze Facebook– of contactpagina.