Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Tandtechnicus Genemuiden

Tandtechnicus Genemuiden, Tandprothetische Praktijk Bos

Tandtechnicus DrontenHeeft u klachten aan uw kunstgebit of uw gewone gebit, en bent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Genemuiden? Dan is Tandprothetische Praktijk Bos dé specialist waar u naar op zoek bent. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprothetische Praktijk Bos is al meer dan twintig jaar het bekende adres voor alle klachten aan uw gebit in de omgeving van Kampen en de Noordoostpolder. U kunt ten alle tijden bij ons terecht om een afspraak te maken om uw klachten te laten verhelpen. Alle zorg van onze tandprothetische praktijk wordt onder één dak geleverd, wat een gemak is voor de klant. U bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen voor vrijblijvende informatie, of voor het maken van een afspraak. Bovendien kunt u rekenen op vrijwel geen wachttijden. Wilt u meer weten over onze tandprothetische praktijk in Kampen, kijk dan eens verder op onze website.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Voor alle klachten aan uw (kunst)gebit bent u welkom bij Tandtechnicus Bos in de omgeving van Genemuiden

Wij zijn immers dé specialist voor het verhelpen van alle klachten aan uw gebitsprotheses en implantaten. Wij verzorgen onder andere immediaat protheses, partiële protheses, nood protheses en nog veel meer. Ook zetten wij een zogenoemde klikgebit op implantaten bij onze klanten, wanneer dit de juiste oplossing is om klachten als een los zittend kunstgebit te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat naast het verhelpen van de klachten, ze in de toekomst ook voorkomen worden. Bent u benieuwd naar de kosten van een prothese van TPP Bos? Dan kunt u eens op deze pagina kijken. De kosten van de behandeling worden rechtstreeks gedeclareerd aan de meeste zorgverzekeraars. Dat scheelt u weer wat werk! Wilt u ons contacteren, doe dit dan via de contact pagina of via onze Facebook pagina.

Veelgestelde vragen

Wat is een kunstgebit en wanneer heb ik er een tandtechnicus in Genemuiden voor nodig?
Een kunstgebit is een vervanging voor ontbrekende tanden en tandvlees. Als u in Genemuiden een tandtechnicus nodig heeft voor het maken of repareren van uw kunstgebit, kan TPP Bos u helpen met professioneel advies en hoogwaardige diensten.
Hoe lang duurt het om een nieuw kunstgebit in Genemuiden te laten maken bij TPP Bos?
De exacte duur hangt af van uw individuele situatie, maar we streven ernaar om uw kunstgebit zo snel mogelijk te leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Biedt TPP Bos ook spoedservice voor reparaties aan kunstgebitten in Genemuiden?
Ja, bij TPP Bos begrijpen we dat onverwachte problemen kunnen optreden. Daarom bieden we snelle reparatieservices om ervoor te zorgen dat u niet lang zonder uw kunstgebit hoeft te zijn.
Kan TPP Bos helpen met het aanpassen van mijn bestaande kunstgebit?
Ja, we kunnen uw bestaande kunstgebit aanpassen of repareren om ervoor te zorgen dat het goed past en functioneert.
Kan ik online een afspraak maken bij TPP Bos als ik in Genemuiden woon?
Ja, u kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze website of telefonisch contact met ons opnemen om een geschikte tijd te plannen voor uw bezoek aan TPP Bos. Wij zijn er om u te helpen met al uw kunstgebitbehoeften.