Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus Vollenhove bij TPP Bos

Kunstgebit Lemmer

Tandtechnicus Vollenhove

Tandtechnicus VollenhoveBent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Vollenhove? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprotethische Praktijk Bos is uw tandtechnicus in de Noordoostpolder en de gemeente Kampen, dus ook in Vollenhove. Wij leveren alle zorg onder één dak. Bij Tandprothetische Praktijk Bos staan uw wensen centraal. Service en kwaliteit zijn daarnaast heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat wij u dit kunnen bieden. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een vakkundig en ervaren team. Wij genieten er van om mensen blij te maken met een esthetische mooi en functionele prothese. De nieuwste digitale technieken worden gebruikt om een mooi kunstgebit voor u te maken. Veel mensen hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Een bezoek aan Tandprothetische Praktijk Bos kan dan de oplossing zijn. Wij zijn uw tandtechnicus vlakbij Vollenhove. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Een mooie en perfect passende gebitsprothese 

Als tandtechnicus bij Vollenhove bieden wij u verschillende diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor een immediaatprothese, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten, een partiële prothese of voor reparaties en aanpassingen van uw kunstgebit. Onze tandprotheticus is een specialist in uitneembare protheses in de mond. Samen met u zorgt hij voor een mooi en perfect passende gebitsprothese. Hiervoor is hij niet alleen technisch opgeleid, maar ook medisch-biologisch. Met nieuwe technieken en materialen kan onze tandprotheticus ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. 

Tandprothetische Praktijk Bos is erkend specialist, daarom heeft u met of zonder contact recht op een vergoeding van uw kunstgebit. Heeft u een volledige gebitsprothese nodig? Dan wordt deze voor 75% uit het basispakket vergoed. Aanpassingen en reparaties worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Heeft u hier vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Neem contact met ons op!

5