Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebitsprothese Urk

Gebitsprothese Urk door Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg

Gebitsprothese UrkWilt u een gebitsprothese laten zetten en bent u wonend in de omgeving van Urk? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg aan het juiste adres! Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. TPP Bos van den Berg is namelijk een erkende specialist waar u met al uw klachten aan uw gebitsprotheses terecht kan. Al sinds 1998 zijn wij met onze ervaren specialisten hét vertrouwde adres in Kampen en Emmeloord. U kunt onze praktijk in Emmeloord vinden aan de Harmen Visserplein 7. U bent ten alle tijden welkom om binnen de openingstijden langs te komen bij onze praktijk. Wij zijn van maandag tot donderdag geopend van 08.00 tot 17.00, en op vrijdag van 08.00 tot 16.00. U hoeft bij onze praktijk niet te rekenen op maar enige wachttijden. Wij zullen u meteen verder helpen en vrijblijvend advies geven. Wilt u meer weten over een gebitsprothese laten zetten in de omgeving van Urk? Lees dan verder!

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Laat de gebitsprothese in Urk zetten door de erkende specialisten van TPP Bos van den Berg

U bent bij TPP Bos van den Berg aan het juiste adres voor alle protheses en reparaties aan uw gebit. Wij voeren onder andere noodprotheses, partiële protheses, volledige protheses en meer uit. Voor alle klachten hebben wij een oplossing. Uw wens staat namelijk bij ons centraal. Wanneer u een klacht heeft aan uw gebitsprothese, dan zullen wij ervoor zorgen dat deze zo goed mogelijk verholpen wordt. Ook gaan wij de oorzaak ervan onderzoeken, zodat het in de toekomst voorkomen wordt. En omdat wij een erkende specialist zijn in de Noordoostpolder gebied, worden de kosten rechtstreeks gedeclareerd naar de meeste zorgverzekeraars. Bent u benieuwd naar de kosten van de prothese of reparatie, en de vergoeding ervan? Dan kunt u deze pagina raadplegen. Ook kan het verstandig zijn om uw zorgverzekering hiervoor te contacteren.

Voor vragen kunt u ons altijd contacteren. Bel ons, stuur een mail of bericht ons op onze Facebook. Ook bent u altijd welkom in onze praktijk!