Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.
Tandtechnicus Lemmer

Tandprothetische Praktijk Bos: Uw Tandtechnicus in Lemmer

Bij Tandprothetische Praktijk Bos staan we klaar om u te helpen als uw tandtechnicus in de buurt van Lemmer. Ons team van ervaren tandtechnici biedt hoogwaardige tandheelkundige oplossingen, waaronder het vervaardigen van kunstgebitten. Of u nu een nieuw kunstgebit nodig heeft in Lemmer, uw bestaande kunstgebit wilt laten repareren of een ander tandtechnisch probleem heeft. TPP Bos heeft twee locaties waar u terecht kunt: Emmeloord en Kampen. Wij zijn er om u te helpen.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Kwalitatieve kunstgebitten op maat gemaakt

Onze tandtechnicus in de buurt van Lemmer is gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten op maat. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft als het gaat om tandheelkundige protheses. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren voordat we aan de slag gaan. Met onze expertise en geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat uw kunstgebit perfect past en comfortabel aanvoelt.

Kunstgebit Lemmer

Maak vandaag nog een afspraak

Als u op zoek bent naar een ervaren tandtechnicus vlakbij Lemmer voor uw kunstgebitbehoeften, staan we voor u klaar. Neem vandaag nog contact op met Tandprothetische Praktijk Bos om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en u te helpen met uw tandtechnische zorgen. Vertrouw op ons voor hoogwaardige en betrouwbare tandheelkundige oplossingen in Lemmer.

Wilt u ons contacteren, doe dit dan via de contactpagina of via onze Facebookpagina.

Contact