Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie Gebitsprothese Swifterbant

Bij TPP Bos in de buurt van Swifterbant de reparatie van uw gebitsprothese

Bij Tandprothetische praktijk Bos kunt u terecht voor de reparatie van uw gebitsprothese als u in de buurt van Swifterbant woont. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist.  Sinds 2011 werken wij, Joost Bod en Erik Boeve, samen en sinds 2020 hebben wij een vestiging in Kampen. Wij werken graag met onze handen maar gebruiken ook de nieuwste digitale technieken om uw gebitsprothese zo mooi en functioneel mogelijk te maken. Ons vak is zo mooi omdat we met mensen werken. Elk mens is uniek en elk kunstgebit is dus ook uniek. Bij ons vakkundige team staan uw wensen, service en kwaliteit bovenaan. Bij TPP Bos kunt u ten alle tijden langs komen, bovendien hebben wij geen wachtrijen. Ook als u vragen heeft dan kunt u bij ons langs komen, wij kijken er naar uit om u te ontmoeten. Tandprothetische praktijk Bos is het erkende adres voor kunstgebitten en implantaten, bij ons kunt u kwaliteit verwachten.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!Reparatie gebitsprothese Swifterbant

De beste kwaliteit en service tegen de juiste prijs

Met 20 jaar werkervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat u de beste kwaliteit krijgt voor een eerlijke en goede prijs. TPP Bos kan u verschillende soorten gebitsprotheses bieden. Hierbij kunt u denken aan een Klikgebit, Immediaatprotheses, partiële tandprotheses, nieuwe tandprotheses. Ook kunt u bij ons terecht voor: reparaties aan uw gebitsprothese, controle van uw huidige gebitsprothese, hulp bij pijnklachten en aanpassingen aan uw prothese. Samen vinden we altijd de best passende oplossing voor u! Wij hebben alle kennis om samen met u te komen tot de een perfect passend gebit.

Als u vragen heeft dan kunt u altijd bij ons binnenlopen, wij kijken er naar uit om u te ontmoeten. U kunt ook via hier contact met ons opnemen voor onduidelijkheden of vragen over: gebitsprotheses, kunstgebitten, de kosten van uw nieuwe gebit, reparatie van uw nieuwe gebit, een kapot gebit en gebitspijn. Neem vandaag nog contact met ons op!