Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Implantaten Swifterbant

Bij TPP Bos uw implantaten in Swifterbant

Voor uw implantaten in Swifterbant kunt u terecht bij TPP Bos. Wij hebben een vestiging in Kampen en Emmeloord, maar ook in Swifterbant kunt u uw nieuwe implantaten krijgen bij ons krijgen. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprothetische Praktijk Bos is het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Bovendien leveren wij alle zorg onder één dag, wat weer makkelijk is voor u. Bij ons vakkundig team staat uw wens centraal en zijn service en kwaliteit erg belangrijk. Zonder wachtrijen kunt u ten alle tijden bij ons binnenlopen. Sinds 2011 werken wij, Joost Bos en Erik Boeve, samen. Wij vinden dit vak zo mooi omdat elk mens uniek is, en ieder gebit dus ook. Geen enkele dag is hetzelfde. Ook genieten wij ervan om mensen blij te maken. Graag werken wij met onze handen, maar we werken ook met de nieuwste digitale technieken om het perfecte kunstgebit voor u te maken.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer! Implantaten Swifterbant

De diensten van TPP Bos, ook implantaten in Swifterbant

Bij ons kunt u terecht als u uw laatste tanden en kiezen aan het verliezen bent. Dit kan gebeuren om allerlei redenen, zoals: tandbederf of trauma. Vanaf het begin van het traject helpen wij u zodat u zo snel mogelijk kunt wennen aan uw nieuwe gebitsprothese. Als u al langere tijd een gebitsprothese heeft of een aantal maanden uw noodprothese, dan zult u merken dat op den duur uw mond zal veranderen. Door het slinken van beide kaakhelften gaat zowel het onder- en bovengebit op den duur los zitten. Samen met de tandprotheticus komen jullie op een passende oplossing voor uw situatie zoals een volledige (definitieve) prothese.

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld implantaten, kunstgebitten, tandprotheses of de kosten van een kunstgebit en de vergoeding daarvan dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen.