Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Immediaat protheses Swifterbant

Immediaat protheses Swifterbant laten maken door Tandprothetische Praktijk Bos 

Immediaat protheses SwifterbantVoor uw immediaat protheses in de buurt van Swifterbant kunt u terecht bij Tandprothetische Praktijk Bos. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist in de Noordoostpolder als het gaat om kunstgebitten. Ons vertrouwde adres voor gebitsprotheses en implantaten vindt u in Emmeloord en Kampen. Bij ons kunt u terecht voor immediaat protheses, volledige protheses, partiële protheses, een klikgebit op implantaten en reparaties aan uw gebitsprothese.

Het behouden van uw eigen tanden en kiezen is helaas niet altijd mogelijk. Als u last heeft van aanhoudende gebitsproblemen, kunt u overstappen naar een kunstgebit. Nadat al uw tanden en kiezen verwijdert worden, is een immediaatprothese de eerste prothese die direct geplaatst wordt.  Wij begeleiden u vanaf het begin van het traject en laten u zo snel mogelijk wennen aan uw gebitsprothese. U kunt altijd even bij ons binnen lopen voor meer informatie. Wij helpen u zo snel mogelijk met uw gebitsprothese. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Passende oplossing 

Ons team geniet ervan om mensen blij te maken met een esthetisch mooie en functionele prothese. Geen een kunstgebit is hetzelfde, zo zorgen wij ervoor dat wij voor iedereen een passende oplossing vinden. Wij kunnen u garanderen wij dat uw kunstgebit perfect passend zullen maken. Onze tandprotheticus is zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid. Hij heeft alle kennis in huis en gebruikt de nieuwste technieken. 

Veel mensen hebben ook last van een slecht passende of pijnlijke gebitsprothese. Dan krijgt u vaak last van pijnklachten en ongemak. Soms kunnen implantaten hiervoor een goede oplossing zijn. Uw gebit steunt hierbij op de implantaten en minder op uw kaak. Dat zorgt ervoor dat uw kauwvermogen aanzienlijk beter wordt. Een volledige prothese wordt voor 75% uit de basisverzekering vergoed. Wij helpen u graag verder en zoeken voor u de juiste oplossing. Dus neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen u zo snel mogelijk.