Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus Swifterbant

Tandtechnicus in Swifterbant bij TPP Bos

Opzoek naar een tandprotheticus in Swifterbant? Dan bent u bij TPP Bos aan het juiste adres. Wij zijn het vertrouwde adres voor uw gebitsprotheses en implantaten. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Sinds 2011 werken wij, Joost Bos en Erik Boeve samen en sinds 2020 hebben wij een vestiging in Kampen, ook hebben wij een locatie in Emmeloord. Wij vinden dit vak zo mooi omdat we met mensen werken, en elk mens is uniek. Geen enkele dag is hetzelfde. Omdat elk mens uniek is, is elk kunstgebit ook uniek. Wij genieten ervan om mensen blij te maken met mooie en functionele prosthese. Graag werken wij met onze handen, maar we maken ook gebruik van de nieuwste digitale technieken om een mooi kunstgebit voor u te maken. Alle zorg leveren wij onder één dag, dit is een gemak voor u! Bij ons staat uw wens centraal, service en kwaliteit is voor ons ook erg belangrijk.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer! Tandprotheticus Swifterbant

Uw tandtechnicus in Swifterbant staat altijd klaar om u te helpen

Bij TPP Bos kunt u te alle tijden binnenlopen, en dit zonder wachttijden! In de Noordoostpolder zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Om veel redenen kunt u uw laatste tanden en kiezen verliezen, hierbij kunt u denken aan trauma of tandbederf. Als dit gebeurt kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u vanaf het begin van het traject zodat u snel kunt wennen aan uw gebitsprothese. Ook voor een volledige (definitieve) prosthese kunt u bij ons, TPP Bos, terecht. De tandtechnicus biedt u hulp en helpt u met het vinden van een passende oplossing voor uw situatie.

Voor vragen of onduidelijkheden over onder andere kunstgebitten, implantaten, immediaat protheses, kosten, vergoedingen, een kapot gebit, gebitsprotheses of een klikgebit kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website om meer informatie op te doen.