Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus Marknesse bij TPP Bos

Tandtechnicus Marknesse

Tandtechnicus MarknesseBent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Marknesse? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos goed terecht. Als tandtechnicus in de omgeving van Marknesse maken wij u graag blij met een mooie en functionele gebitsprothese. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. Hier zijn wij al sinds 1998 het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Bij Tandprothetische Praktijk Bos leveren we alle zorg onder één dak. Dat maakt het gemakkelijk voor u. 

In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Daardoor declareren wij rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Ook zonder contact heeft u natuurlijk recht op een vergoeding. De volledige protheses worden namelijk voor 75% uit het basispakket vergoed. Moeten er aanpassingen of reparaties aan uw kunstgebit uitgevoerd worden? Dan wordt dit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Stel ons gerust uw vragen. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Altijd een passende oplossing 

Als tandtechnicus vlakbij Marknesse is onze tandprotheticus specialist in uitneembare protheses in de mond. Hij is niet allen technische opgeleid, maar ook medisch-biologisch. Verder werken wij als tandtechnicus bij Marknesse met een vakkundig en ervaren team. Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunnen wij u verschillende soorten tandprotheses bieden. Denk aan immediaatprotheses, klikgebit, nieuwe tandprotheses of partiële tandprotheses. Ook kunt u bij ons terecht voor controleren van uw huidige gebitsprothese, reparaties of aanpassingen aan uw protheses of voor hulp bij pijnklachten. 

Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Ons doel is altijd om een esthetisch mooie en functionele gebitsprothese voor u te maken. Daarnaast zorgen wij uiteraard dat deze perfect passend is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bovendien vinden wij altijd een passende oplossing voor u. 

Neem contact met ons op!

5