Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden vestiging Kampen

I.v.m. Personeelswijziging aangepaste openingstijden vestiging Kampen in week 18 (29 april t/m 3 mei)

Maandag 29 april 9:00-16:30
Dinsdag 30 april Gesloten
Woensdag 1 mei 9:00-16:30
Donderdag 2 mei 9:00-12:00
Vrijdag 3 mei 9:00-12:00

Excuus voor het ongemak!

In geval van spoed is vestiging Emmeloord tijdens openingstijden bereikbaar op 0527-611668.

TPP Bos Kampen

Doorgaan naar de website.

Reparatie gebitsprothese Lelystad

Reparatie gebitsprothese Lelystad bij Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie gebitsprothese LelystadVoor een reparatie aan uw gebitsprothese in de buurt van Lelystad, bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos op de goede plek. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Al meer dan 20 jaar zijn wij het adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Wij leveren alle zorg onder één dak. In de Noordoostpolder zijn wij de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen voor meer informatie. Ook wanneer u op dit moment een probleem hebt, kunt u dit meteen bij ons melden. 

Wanneer uw gebitsprothese kapot is, is dit heel vervelend. Dit wilt u natuurlijk snel verhelpen. Daarnaast kan het kunstgebit pijn zijn. Een bezoek aan de tandprotheticus is hiervoor de oplossing. Tandprothetische Praktijk Bos zorgt ervoor dat uw gebitsprothese snel en zorgvuldig gerepareerd wordt. Het belangrijkste voor ons is dat u weer tevreden bent met uw kunstgebit, dit doen wij door het weer perfect passend te maken. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Ons team 

Naast de reparatie van gebitsprotheses bieden wij u nog meer aan. Wij maken namelijk ook immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten en partiële protheses. Of er nu een tand gebroken is of uw protheses gescheurd of gebroken is, dat maakt voor ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat uw gebit weer netjes gerepareerd wordt. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars. Voor een reparatie of aanpassingen aan uw kunstgebit wordt er 90% vergoed vanuit de basisverzekering. 

Ons team werkt graag met hun handen, maar ook met de nieuwste technieken. Wij worden blij wanneer onze klanten tevreden zijn. Geen een kunstgebit is voor ons hetzelfde, daarom doen wij ons best om voor iedereen een passend kunstgebit te maken. Dus neem vandaag nog contact met ons op om uw gebitsprothese te laten repareren. Wij zorgen ervoor dat we voor iedereen een passende oplossing vinden. Kom gerust even bij ons binnen lopen.