Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebitsprothese Lelystad

Gebitsprothese en kunstgebit LelystadHeeft u op het moment klachten aan uw gebit of kunstgebit in Lelystad? Zoekt u naar een erkende tandtechnicus die u kan helpen? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos op de juiste plek! Wij zijn makkelijk bereikbaar van uit Lelystad. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Al sinds 1998 expert in het kunstgebit en gebitsprotheses in omgeving Lelystad

TPP Bos is een erkende specialist, die al sinds 1998 hét adres is voor alle implantaten en protheses aan uw kunstgebit in Kampen en omgeving Lelystad. Inmiddels hebben wij ook onze tweede praktijk geopend in Emmeloord. U bent binnen de openingstijden altijd welkom in een van onze praktijken, waar alles onder één dak plaatsvindt. Zo voorkomt dit wat verwarring bij u. Wanneer u bij ons langs komt hoeft u niet te wachten en kunt u meteen laten weten welke klachten u ervaart. Dan wordt u zo snel mogelijk geholpen. Wilt u meer weten over TPP Bos en een gebitsprothese in de omgeving van Lelystad? Bekijk dan onze website of lees hier verder.

Laat de gebitsprothese uitvoeren door het ervaren team van TPP Bos in Lelystad

U bent voor veel verschillende klachten welkom bij onze praktijken. Als u klachten ervaart in uw gebit of aan uw kunstgebit, bent u vlakbij Lelystad bij ons aan het juiste adres. Wanneer u ons contacteert of bij ons langskomt, dan luisteren wij aandachtig naar uw klachten en gaan wij de diagnose stellen. Dan worden uw klachten zo spoedig mogelijk verholpen. Daarbij kijken wij ook naar de oorzaak van uw klachten en zullen wij deze ook verhelpen. Dan weet u zeker dat u er in de toekomst geen last meer van zult hebben. Weet u niet zeker in hoeverre uw zorgverzekering de kosten van de behandeling bedekt? Dan kunt u hier op onze website kijken. Daar vindt u onze volledige prijslijst voor elke behandeling en wat u kunt verwachten van de vergoeding. Wilt u ons contacteren, dan kunt u dit doen via de contact pagina of via onze Facebook.