Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Tandtechnicus Lelystad

Tandprotheticus ZwolleTandtechnicus of Tandprotheticus in Lelystad nodig? Heeft u een klacht aan uw gebit en bent u daarvoor op zoek naar professionele tandtechiek in de omgeving van Lelystad? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos (TPP Bos) u graag verder. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. TPP Bos is al sinds 1998 het begrip op het gebied van gebitsprotheses, kunstgebitten en implantaten. Bij ons staat uw wens centraal. U kunt altijd binnenlopen bij een van onze praktijken dichtbij Lelystad. Één praktijk vindt u in Emmeloord, en de ander in Kampen.  Alle zorg van ons wordt onder één dak verzorgd, wat gemakkelijk is voor onze klanten. Omdat wij een erkend specialist zijn in de Noordoostpolder, declareren wij de kosten rechtstreeks door aan de meeste zorgverzekeraars. Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij verzorgen aan onze klanten, dan kunt u hieronder verder lezen.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Klachten kunstgebit?

Bij TPP Bos bent u voor alle protheses en ingrepen aan uw (kunst)gebit aan het juiste adres. Wij zijn een tandtechnicus met professionele tandtechniek die makkelijk bereikbaar is vanuit Lelystad. Zo voeren wij onder andere noodprotheses, volledige protheses, implantaten en reparaties uit aan het gebit voor mensen uit Lelystad. Als u het idee heeft dat u klachten heeft aan uw huidige (kunst)gebit, dan kunt u ons altijd contacteren. Heeft u bijvoorbeeld een los zittend kunstgebit met pijnklachten, dat al meerdere keren verholpen is, terwijl u nog steeds klachten ervaart? Dan zijn implantaten de oplossing hiervoor. Wij brengen een zogenoemde klikgebit aan waardoor uw kauwvermogen aanzienlijk zal toenemen. Voor alle klachten luisteren wij aandachtig naar u en kijken wij naar de beste oplossing. Bent u benieuwd naar de vergoedingen die u krijgt van uw zorgverzekeraar? Voor de vergoedingen raadpleegt u deze pagina. U vindt er onze prijslijst en meer info.

Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.