Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie gebitsprothese Kampen

Reparatie gebitsprothese Kampen van Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie gebitsprothese KampenHeeft u een reparatie aan uw gebitsprothese nodig en bent u op zoek naar een tandprothetische praktijk in de omgeving van Kampen? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u daar mee verder! Tandprothetische Praktijk Bos is namelijk een ervaren tandprotheticus die met meer dan twintig jaar ervaring bekend is in de omgeving. Wij hebben twee praktijken, waarvan een in Kampen en een in Emmeloord. U bent altijd welkom in onze praktijken en kunt ten aller tijden binnen lopen. Wij zijn van maandag t/m donderdag open van 08:00 tot 17:00, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. Ons vakkundig team helpt u graag verder, en uw wensen staan bij ons centraal. Bovendien zijn wij een erkende specialist, waardoor wij de kosten van de prothese rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar declareren. Dit scheelt u dus wat werk. Wilt u meer weten over onze tandprothetische praktijk in Kampen, lees dan verder!

Laat de reparatie aan uw gebitsprothese verzorgd worden door Tandprothetische Praktijk Bos in Kampen

Bij Tandprothetische Praktijk Bos weet u zeker dat uw klachten op de juiste manier verholpen worden. Wij voeren namelijk al jaren lang reparaties aan aan de gebitsprotheses van onze klanten. U kunt altijd bij ons terecht als u een gebroken tand heeft, een gescheurde gebitsprothese heeft of als deze zelfs gebroken is. We gaan uw gebit zo spoedig mogelijk repareren. Wat we ook doen, is de oorzaak van de klachten vastleggen om klachten in de toekomst te voorkomen. Alles wordt samen met u in overleg gedaan, want uw wens staat natuurlijk centraal. Bent u benieuwd naar de kosten die komen kijken bij de reparatie van de gebitsprothese? Dan kunt u deze pagina raadplegen. U vindt er een overzichtelijke schema met de kosten van onze werkzaamheden, en informatie over wat uw zorgverzekeraar voor u financiert.

Vragen kunt u ons altijd stellen via de contactgegevens onderaan de website of op onze Facebook.