Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Implantaten Kampen

Implantaten Kampen laten zetten door Tandprothetische Praktijk Bos

Implantaten KampenErvaart u klachten aan één of meerdere tanden in uw gebit? Dan is er altijd de mogelijkheid dat u implantaten nodig heeft. Daarvoor kunnen wij van Tandprothetische u goed bij helpen. Tandprothetische Praktijk Bos is namelijk een erkend specialist met al meer dan twintig jaar ervaring. Wij hebben een van onze twee praktijken in Kampen, waar u altijd welkom bent binnen de openingstijden. Op maandag tot en met donderdag zijn wij van 08:00 tot 17:00 geopend, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. Wanneer u bij ons langs komt, kunnen wij u altijd vrijblijvend advies en informatie geven. Als u voor een behandeling komt, zult u nooit te hoeven wachten. Is Kampen wat ver van u gelegen, dan kunt u onze andere praktijk vinden in Emmeloord. Alle zorg en elke behandeling leveren wij onder hetzelfde dak. Een gemak voor u! Wilt u meer weten over het laten zetten van implantaten in onze praktijk in Kampen, lees dan verder.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Laat de implantaten in uw gebit zetten door Tandprothetische Praktijk Bos in Kampen

Voor verschillende behandelingen bent u bij TPP Bos aan het juiste adres. Zo verzorgen wij zowel volledige protheses als partiële en nood protheses. Ons ervaren team helpt u enorm graag verder. Wij luisteren naar uw klachten en zullen ze zo goed mogelijk verhelpen. Hierbij kijken wij ook naar de oorzaak van uw klachten. Dan kunt u er vanuit gaan dat u de klachten niet meer in de toekomst zal ervaren, en u met een glimlach onze praktijk uitloopt. Wilt u weten wat de kosten zijn van de behandelingen van TPP Bos, dan kunt u die op deze pagina vinden. Ook ziet u daar in hoeverre u kunt verwachten dat de zorgverzekering dit vergoedt. Omdat wij een erkende specialist in de Noordoostpolder zijn, zullen wij de kosten rechtstreeks declareren aan uw zorgverzekeraar. Wilt u meer weten over TPP Bos en onze behandelingen? Dan kunt u altijd onze website raadplegen of ons contacteren op de contact pagina of via onze Facebook.