Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden vestiging Kampen

I.v.m. Personeelswijziging aangepaste openingstijden vestiging Kampen in week 18 (29 april t/m 3 mei)

Maandag 29 april 9:00-16:30
Dinsdag 30 april Gesloten
Woensdag 1 mei 9:00-16:30
Donderdag 2 mei 9:00-12:00
Vrijdag 3 mei 9:00-12:00

Excuus voor het ongemak!

In geval van spoed is vestiging Emmeloord tijdens openingstijden bereikbaar op 0527-611668.

TPP Bos Kampen

Doorgaan naar de website.

Tandtechnicus Kampen

Tandtechnicus in Kampen: Welkom bij Tandprothetische Praktijk Bos

Bent u op zoek naar een tandtechnicus die gelegen is in Kampen? Dan bent u op de website van Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Tandprothetische Praktijk Bos is namelijk gelegen in Kampen en in Emmeloord. Wij zijn al sinds 1998 een begrip op het gebied van uitneembare protheses in de mond. Al meer dan twintig jaar zijn wij dus het vertrouwde adres voor alle gebitsprotheses en implantaten. Wij leveren al onze zorg onder één dak. Zo is het een gemak voor u. Wilt u meer weten over Tandprothetische Praktijk Bos? Op onze website kunt u meer informatie over ons vinden. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer informatie over Tandprothetische Praktijk Bos en onze praktijken in Kampen en Emmeloord.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Alles onder één dak: uw gemak, onze prioriteit

Bij ons vindt u alle zorg rondom uw gebitsprothese onder één dak, wat voor u wel zo handig is. Wilt u dieper ingaan op wat Tandprothetische Praktijk Bos te bieden heeft? Hieronder en op andere delen van onze website vindt u uitgebreidere informatie over onze diensten in zowel Kampen als Emmeloord.

Diensten van Tandtechnicus Bos in Kampen

Of u nu een nieuwe prothese nodig heeft, een reparatie of advies over implantaten, bij ons bent u aan het juiste adres. We helpen u onder andere met:

Neem contact op bij gebitsklachten

Tandtechnicus Overijssel

Heeft u klachten of problemen met uw gebit? Laat het ons weten zodat we een afspraak voor u kunnen inplannen. Onze contactinformatie en openingstijden zijn te vinden op de contactpagina. Voor informatie over vergoedingen en kosten van protheses kunt u hier terecht.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en updates van Tandprothetische Praktijk Bos via onze Facebookpagina. We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen!