Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden vestiging Kampen

I.v.m. Personeelswijziging aangepaste openingstijden vestiging Kampen in week 18 (29 april t/m 3 mei)

Maandag 29 april 9:00-16:30
Dinsdag 30 april Gesloten
Woensdag 1 mei 9:00-16:30
Donderdag 2 mei 9:00-12:00
Vrijdag 3 mei 9:00-12:00

Excuus voor het ongemak!

In geval van spoed is vestiging Emmeloord tijdens openingstijden bereikbaar op 0527-611668.

TPP Bos Kampen

Doorgaan naar de website.

Implantaten IJsselmuiden

Implantaten IJsselmuiden laten zetten door Tandprothetische Praktijk Bos

Implantaten IjsselmuidenHeeft u al een langere tijd last van klachten in uw gebit, en heeft u implantaten nodig in uw gebit? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van implantaten en protheses aanbrengen in het gebit, in Kampen en omgeving. U kunt onze praktijken vinden in zowel Kampen als Emmeloord. Bij ons staat uw wens centraal. U kunt altijd tijdens de openingstijden bij ons binnen komen om een afspraak te maken of vrijblijvende informatie aan te vragen. Onze praktijk in Kampen is geopend van 08:00 tot 17:00 op de maandag t/m donderdag, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. Alle zorg wordt bij ons onder één dak geleverd, en u hoeft op een afspraak niet te rekenen op maar enige wachttijden. Wilt u meer weten over het laten zetten van implantaten in IJsselmuiden? Lees dan verder!

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Laat implantaten zetten in IJsselmuiden door de specialisten van Tandprothetische Praktijk Bos

Wij verzorgen allerlei protheses en implantaten die ervoor zorgen dat de klachten in het gebit van de klant verholpen zullen worden. Denkt u hierbij aan volledige protheses, noodprotheses, partiële protheses en nog veel meer. Ervaart u de laatste tijd klachten als een los zittend gebit met pijn klachten? Dan kan een klikgebit op implantaten de oplossing zijn die u nodig heeft. Wij gaan eerst onderzoeken waar de klachten vandaan komen, en ze dan verhelpen. Door de oorzaak te vinden, kunnen wij de klachten bij u in de toekomst zien te voorkomen. TPP Bos is een erkend specialist in de Noordoostpolder. Dit houdt in dat wij de kosten van de behandeling rechtstreeks declareren naar uw zorgverzekeraar. U kunt meer informatie over de vergoeding en de kosten van een implantaat behandeling vinden op deze pagina. Wilt u meer weten over TPP Bos? Kijk dan verder op onze website, of op onze Facebook pagina!