Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus IJsselmuiden

Tandtechnicus IJsselmuiden vindt u bij Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg

Tandprotheticus UrkAls u op zoek bent naar een tandtechnicus in de buurt van IJsselmuiden, dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg aan het juiste adres. Gevestigd in Emmeloord en kampen zijn wij sinds 1998 een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Wij leveren alle zorg onder één dag, zo blijft het gemakkelijk voor u. Voor ons is het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom werken wij met een vakkundig team.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Ten alle tijden kunt u bij ons binnenlopen, zonder wachttijden. Heeft u een vraag of wilt u meer weten op het gebied van kunstgebitten? Loop dan gerust even binnen, wij helpen u graag verder. Onze tandprotheticus is gespecialiseerd in uitneembare protheses in de mond. Dat betekent zowel volledige protheses als protheses op implantaten. Ook maakt hij partiële protheses en frames. Hij is zowel technisch als medisch-biologisch opgeleid.

Nieuwe technieken en materialen

Veel mensen hebben een slecht passend over verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak, daar kunt u wat aan doen. Een bezoek aan de tandprotheticus is vaak de oplossing. Met nieuwe technieken en materialen kunnen wij ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Wij vinden voor iedereen een passen oplossing.

Tandprothetische Praktijk Bos van den Berg biedt u verschillende tandprotheses. U kunt denken aan immediaatprotheses, klipgeit, nieuwe tandprothese en partiële tandprotheses. Wij hebben contracten met de meest zorgvezekeraars van Nederland, maar ook zonder heeft u recht op vergoeding. De volledig protheses wordt voor 75% uit het basispakket vergoed. Reparatie of aanpassingen worden voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u verder te helpen.