Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Tandtechniek Heerde is TPP Bos

Kunstgebit Lemmer

Tandtechniek Heerde

Tandtechniek Heerde is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechniek HeerdeBent u op zoek naar een specialist in tandtechniek in de omgeving van Heerde? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Wij werken met een vakkundig team die veel ervaring hebben. Wij gebruiken de nieuwste digitale technieken om een mooi kunstgebit voor u te maken. Het is natuurlijk belangrijk dat uw gebitsprothese niet alleen functioneel is, maar dat het er ook mooi uitziet. Daarom staan uw wensen bij Tandprothetische Praktijk Bos centraal. 

Tandprothetische Praktijk Bos declareert rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Wij hebben hiervoor contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Ook zonder contract heeft u recht op vergoeding, wij zijn namelijk erkend specialist. Wanneer u een volledige prothese nodig heeft, wordt deze voor 75% uit het basispakket vergoed. Dat betekent dus als u geen aanvullende tandverzekering heeft, dat u 25% zelf moet betalen. Voor reparaties of aanpassingen krijgt u 90% vergoed uit de basisverzekering. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Wij zorgen voor een passende oplossing 

Tandprothetische Praktijk Bos biedt u verschillende diensten aan op het gebied van tandtechniek in de omgeving van Heerde. Zo maken wij immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten en partiële protheses. Ook reparaties van uw gebitsprothese vallen onder tandtechniek bij Heerde. Wanneer er iets kapot is aan uw gebitsprothese, zullen wij dit zo snel mogelijk voor u repareren. Daarnaast zoeken wij naar de oorzaak van de breuk, zo kunnen we herhaling voorkomen. 

Voor tandtechniek in de omgeving van Heerde is onze tandprotheticus niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Samen met u zorgen wij ervoor dat u een esthetisch mooie en functionele gebitsprothese krijgt. De gebitsprothese zal door onze tandprotheticus aangemeten en vervaardigd worden. Als u hulp nodig heeft bij uw gebitsprothese, laat het ons dan weten. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt, mag u altijd contact met ons opnemen. Ons team zorgt altijd voor een passende oplossing. 

Neem contact met ons op!

5