Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie gebitsprothese Flevoland

Reparatie gebitsprothese Flevoland

Bent u op zoek naar een (nieuwe) tandartsenpraktijk waar u een reparatie aan de gebitsprothese kan laten uitvoeren? Dan bent u altijd welkom bij Tandprothetische Praktijk Bos. Tandprothetische Praktijk Bos is al sinds 1998 een begrip en een vertrouwd adres voor alle gebitsprotheses en implantaten. Wij verzorgen al onze werkzaamheden onder één dak, in onze praktijk in aan de Lelystraat in Kampen. Hier vindt u onze vakkundige team die u ten aller tijde graag verder helpt. U kunt altijd bij ons binnen lopen en zult nooit te hoeven wachten tot u aan de beurt bent. Voor meer informatie over Tandprothetische Praktijk Bos en een reparatie voor de gebitsprothese in Flevoland kunt u dus altijd vrijblijvend binnenlopen, of natuurlijk hier op onze website kijken.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Maak een afspraak voor de reparatie aan uw gebitsprothese bij Tandprothetische Praktijk Bos in Flevoland

Wij zijn in de Noordoostpolder namelijk dé erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Dit kunt u zien aan onze lidmaatschap bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. Wij declareren alles rechtstreeks door aan de meeste zorgverzekeraars. Wanneer er een tand gebroken is, of de gebitsprothese gescheurd of gebroken is, kunt u altijd bij de tandprotheticus van Tandprothetische Praktijk Bos terecht. Een gedeeltelijke prothese is ook een onderdeel van het specialisme van onze tandprotheticus. Wilt u een afspraak plannen voor een reparatie aan uw gebitsprothese, doet u dit dan zo snel mogelijk. U kunt gemakkelijk een afspraak inplannen op de contact pagina. Als u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden heeft, horen wij dat ook graag van u. Mail ons naar het mail adres [email protected] of bel naar het nummer 038 303 30 76. Wij helpen u enorm graag verder. Voor de laatste updates over Tandprothetische Praktijk Bos kunt u ten slotte ook eens een kijkje nemen op onze Facebook pagina!