Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden vestiging Kampen

I.v.m. Personeelswijziging aangepaste openingstijden vestiging Kampen in week 18 (29 april t/m 3 mei)

Maandag 29 april 9:00-16:30
Dinsdag 30 april Gesloten
Woensdag 1 mei 9:00-16:30
Donderdag 2 mei 9:00-12:00
Vrijdag 3 mei 9:00-12:00

Excuus voor het ongemak!

In geval van spoed is vestiging Emmeloord tijdens openingstijden bereikbaar op 0527-611668.

TPP Bos Kampen

Doorgaan naar de website.

Immediaat protheses Flevoland

Immediaat protheses Flevoland van Tandprothetische Praktijk Bos

Immediaat protheses FlevolandHeeft u klachten in uw gebit of kunstgebit, en bent u op zoek naar een ervaren tandprotheticus in de omgeving van Flevoland? Kom dan eens langs bij Tandprothetische Praktijk Bos! TPP Bos is hét adres voor implantaten en protheses aan het gebit in Flevoland. U kunt namelijk altijd binnen de openingstijden langskomen bij onze praktijken in Emmeloord en Kampen. De openingstijden voor onze praktijk in Kampen zijn van 08:00 tot 17:00 op maandag tot donderdag, en op vrijdag van 08:00 tot 12:00. Voor de gegevens van onze praktijk in Emmeloord kunt u op deze pagina kijken. Alle zorg wordt bij ons onder één dak geleverd. Wanneer u een keer bij ons langskomt, dan geven we u altijd vrijblijvend advies en informatie. Voor afspraken hoeft u nooit te rekenen op wachttijden. Wilt u meer weten over immediaat protheses of andere behandelingen van TPP Bos in Flevoland, lees dan verder. Of kijk eens op onze website.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Laat immediaat protheses en andere klachten aan uw gebit verhelpen door Tandprothetische Praktijk Bos

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle behandelingen voor klachten aan uw (kunst)gebit. Wij verzorgen onder andere volledige protheses, partiële protheses, immediaat protheses en nog meer. Bij een behandeling zorgen we ervoor dat al uw klachten verholpen worden, en deze ook in de toekomst voorkomen worden. Wij gaan zoeken naar de oorzaak, zodat u er in de toekomst geen last van kan hebben. Bent u benieuwd naar de andere protheses die wij uitvoeren, kijk dan eens hier. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw zorgverzekering een deel of de gehele behandeling verzekerd. Hier kunt u meer informatie vinden erover. U vindt er ook de prijslijst. De kosten van de behandeling worden rechtstreeks gedeclareerd, zodat u daar geen moeite voor hoeft te doen. Wilt u ons contacteren, doe dat dan via de contact pagina of via onze Facebook.