Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus Flevoland

Tandtechnicus Flevoland bij Tandprothetische Praktijk Bos

Tandprotheticus EnsBent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Flevoland? Bij tandprothetische praktijk Bos gelegen te Kampen bieden wij u met onze 20 jaar ervaring de beste kwaliteit met voor een goede prijs. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Onze tandtechnicus is gespecialiseerd in uitneembare protheses in de mond. Verder heeft onze tandprotheticus niet alleen een technische opleiding gehad, maar ook van een medisch-biologische educatie genoten. Mede daarom heeft hij alle benodigde kennis om samen met u tot een perfect gebit te komen. Een verwijzing van een tandarts is niet nodig bij het aanmeten en vervaardigen van een tandprothese. U kunt bij onze tandprotheticus terecht voor volledige protheses, maar ook voor protheses op implantaten, het zogenoemde klikgebit. Verder is het bij ons mogelijk om plaatjes (partiële protheses) en frames te laten plaatsen.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Tandprotheses door onze tandtechnicus in de omgeving van Flevoland

Bij tandprothetische praktijk Bos kunnen wij u verschillende soorten tandprotheses aanbieden. Hierbij kunt u denken aan de eerder genoemde klikgebit en partiële tandprothese, maar ook aan immediaat protheses en nieuwe tandprotheses. Ook kunt u bij ons terecht voor een controle van uw huidige gebitsprothese. Als een reparatie nodig blijkt te zijn, is dit direct te regelen binnen onze praktijk. Ook voor aanpassingen aan uw bestaande gebitsprothese bent u bij ons aan het juiste adres. Verder helpen wij u graag bij verschillende pijnklachten rondom gebitsprotheses. Wat uw vragen of behoeften ook zijn, we helpen u graag verder om samen tot een passende oplossing te komen.

Heeft u last van een slecht passend of verouderd kunstgebit? Ook dan kunt u bij onze tandtechnicus terecht. Door het gebruik van nieuwe technieken en materialen wordt er dan voor gezorgd dat uw kunstgebit beter past.

Voor meer informatie of voor vragen rondom onze tandtechnicus kunt u altijd terecht op onze pagina ‘de tandprotheticus‘. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of onze Facebook pagina.