Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandtechnicus Epe

Tandtechnicus Epe vindt u bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechnicus EpeBent u op zoek naar een tandtechnicus in de buurt van Epe? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Bij ons kunt u terecht voor alles dat te maken heeft met gebitsprotheses. Wij bieden u verschillende diensten aan. Of u nu last heeft van een verouderd of slecht passende prothese, of u een volledige prothese nodig heeft of een klikgebit op implantaten, alles is mogelijk bij Tandprothetische Praktijk Bos. 

U kunt ten alle tijden vrijblijvend bij ons binnenlopen, zonder wachttijden. Eén van onze medewerkers zal u dan verder helpen en voorzien van meer informatie. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Daarom zijn wij in de Noordoostpolder de erkende specialist op het gebied van kunstgebitten. Ons team geniet er van om mensen blij te maken met een esthetische mooie en functionele prothese. Wij werken graag met onze handen, maar ook met de nieuwste digitale technieken. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Een perfect passende gebitsprothese

Veel mensen hebben een slecht passend of verouderd kunstgebit. Dit gaat vaak samen met pijn en ongemak. Een bezoek aan de tandprotheticus is vaak de oplossing. Wij kunnen met nieuwe technieken en materialen ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. Bovendien worden reparaties of aanpassingen aan een gebitsprothese voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Een volledige prothese wordt voor 75% vergoed uit het basispakket. Tandprothetische Praktijk Bos heeft hiervoor contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland.

Bij Tandprothetische Praktijk Bos vindt u alle zorg onder één dak, dat is gemakkelijk voor u. Wij werken met een enthousiast en vakkundig team. Zij zorgen er graag voor dat uw gebitsprothese helemaal naar uw wens is. Heeft u interesse in onze diensten? Loop dan gerust eens even vrijblijvend binnen. Wij helpen u graag verder. U mag ook altijd even bellen of mailen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten.