Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Immediaat protheses Ens

Immediaat protheses Ens door Tandprothetische Praktijk Bos

Immediaat protheses EnsBent u geïnteresseerd in het plaatsen van immediaat protheses en woont u in omgeving Ens? Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Bij Tandprothetische Praktijk Bos heeft ons team veel ervaring rondom het plaatsen van deze protheses. Onze gespecialiseerde tandprotheticus helpt u graag verder om samen tot het behandelplan te komen die bij uw situatie past.

Is het door omstandigheden als tandbederf of trauma voor u niet meer mogelijk om uw eigen tanden te behouden? Het plaatsen van een gebitsprothese is dan een logische volgende stap. In dit geval wordt er vaak specifiek gekozen voor een immediaat prothese. Deze immediaat prothese, ook wel een noodprothese genoemd, kan gelijk na het trekken van de laatste tanden geplaatst worden. Daardoor hoeft u nooit naar huis zonder tanden of kiezen, zoals vroeger soms het geval was. Een ander bijkomend voordeel van een immediaat prothese is het feit dat uw kaak minder op zal zwellen in de dagen na de ingreep.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Immediaat protheses laten plaatsen door TPP Bos in omgeving Ens

Onze ervaren medewerkers zullen u gedurende het hele traject begeleiden om u zo snel mogelijk aan uw nieuwe gebit te laten wennen. Een paar maanden na het plaatsen van de noodprothese kan het echter zo zijn dat u toch wat pijn of ongemak begint te ervaren. Pijnklachten kunnen in dit geval bestaan uit pijn in de mond, slecht kunnen kauwen en spraakproblemen. Deze klachten komen voort uit het feit dat uw mond met de tijd veranderd, waardoor uw prothese los kan gaan zitten of niet meer past. Ook in dit geval staat ons team voor u klaar. Vaak zijn deze klachten na een afspraak bij onze tandprotheticus weer verhopen.

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden rondom immediaat protheses? Neemt u dan vooral  vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina of onze Facebook pagina.