Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparaties aan gebitsprotheses Elburg

Reparaties aan gebitsprotheses Elburg bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Reparaties aan gebitsprotheses ElburgTandprothetische Praktijk Bos is sinds 1998 het vertrouwde adres voor al uw gebitsprotheses en implantaten. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Wij werken met een vakkundig team waarbij uw wensen centraal staan. Service en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Ons team zorgt er dan ook voor dat dit altijd in orde is. Bij TPP kunt u zo binnenlopen, we zullen uw gebit zo spoedig mogelijk repareren. We zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen en repareren gebitsprotheses voor iedereen in deze omgeving! Heeft u vragen over de reparatie van uw gebitsprothese? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend binnen lopen.

Tandprothetische Praktijk Bos is specialist in uitneembare protheses in de mond. Dat betekent dus zowel volledige protheses, als protheses op implantaten. Veel mensen hebben last van een slecht passend of verouderd kunstgebit. Vaak gaat dit samen met pijn en ongemak. Een bezoek aan de tandprotheticus is vaak de oplossing.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Een mooie en functionele prothese 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met nieuwe technieken en materialen, hiermee kunnen we ervoor zorgen dat uw kunstgebit beter past. We zijn niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid. Wij bieden u verschillende soorten tandprotheses. Met meer dan 20 jaar ervaring vinden wij altijd een passende oplossing voor u. Voor de beste kwaliteit en de juiste prijs. Bij reparatie kijken we altijd naar de oorzaak van de beschadiging, om herhaling te voorkomen. 

Bij TPP hebben we contracten met de meeste zorgverzekeraars van Nederland. Reparatie of aanpassingen aan uw volledige prothese wordt voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Partiële- en frame protheses worden vergoed als u een tandverzekering heeft. Geen kunstgebit is hetzelfde. Ieder mens is uniek en dat zorgt ervoor dat ieder kunstgebit dat ook is. Wij genieten ervan om mensen blij te maken met een mooie en functionele prothese. Daarom vinden wij ons werk zo leuk!