Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Tandtechnicus Biddinghuizen bij TPP Bos

Tandtechnicus Biddinghuizen

Tandtechnicus Biddinghuizen is Tandprothetische Praktijk Bos 

Tandtechnicus BiddinghuizenBent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Biddinghuizen, dan bent u bij Tandprothetische Prakijk Bos goed terecht. Al sinds 1998 zijn wij een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Als tandtechnicus zijn wij gevestigd in Emmeloord en Kampen, in de omgeving van Biddinghuizen. Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een vakkundig en ervaren team. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarnaast zijn service en kwaliteit heel belangrijk, wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij u dit kunnen bieden. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij uw tandtechnicus in Biddinghuizen. Omdat wij erkend specialist zijn declareren we rechtstreeks aan de meeste zorgverzekeraars. Ook zonder contract heeft u dus recht op vergoeding. Een volledige gebitsprothese wordt voor 75% uit het basispakket vergoed. Wanneer er reparaties of aanpassingen gedaan moeten worden aan uw kunstgebit wordt dit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. 

De beste kwaliteit tegen de juiste prijs 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos bieden wij u verschillende diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor een immediaatprothese, een volledige prothese, een klikgebit op implantaten, een partiële prothese en doen wij ook reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit. Wanneer er een tand is gebroken of de gebitsprothese is gescheurd of zelfs gebroken is dat natuurlijk vervelend. Daarom zullen wij dit zo spoedig mogelijk voor u repareren. Ook kijken wij naar de oorzaak van de breuk zodat we herhaling kunnen voorkomen. 

Onze tandprotheticus is onze tandtechnicus vlakbij Biddinghuizen. Hij is gespecialiseerd in uitneembare protheses in de mond. Samen met u zorgen wij ervoor dat u een mooi en perfect passend kunstgebit krijgt. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!

5