Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Reparatie gebitsprothese

Reparatie gebitsprothese van Tandprothetische Praktijk Bos

Is er iets mis met uw gebitsprothese en moet uw gebitsprothese gerepareerd worden? Laat een reparatie aan de gebitsprothese over aan de experts van Tandprothetische Praktijk Bos! Wij zijn namelijk al sinds 1998 een begrip op het gebied van de tandprothetici, waardoor wij onderhand hét vertrouwde adres zijn voor al uw gebitsprotheses en implantaten. U kunt bij onze tandprotheticus terecht wanneer u een tand gebroken heeft, of wanneer de gebitsprothese gescheurd is of gebroken is. Herkent u klachten aan uw kunstgebit, zoals een loszittend kunstgebit, pijnklachten of iets elders? Ook dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Bekijk onze website of lees hieronder verder voor meer informatie.

Een reparatie aan de gebitsprothese laat u doen door de specialisten van Tandprothetische Praktijk Bos

Reparatie gebitsprotheseOnze deskundigheid is namelijk te bevestigen aan de hand van onze lidmaatschap met het ONT, de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. U kunt altijd bij ons binnen lopen voor meer informatie over Tandprothetische Praktijk Bos, of als u een behandeling wilt laten uitvoeren. U hoeft hierbij zelfs niet eens te wachten. Wij werken met een vakkundig team waarbij uw wensen centraal staan. Want wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk. Wilt u een reparatie aan de gebitsprothese laten doen door Tandprothetische Praktijk Bos? Maak dan gemakkelijk een afspraak op de contact pagina door hier te klikken.

Meer informatie en contact met Tandprothetische Praktijk Bos

Alle informatie over Tandprothetische Praktijk Bos en onze werkzaamheden kunt u vinden op onze website. Ook kunt u altijd bij ons in Kampen binnenlopen. Wij horen graag van u. Heeft u voor de rest nog vragen of onduidelijkheden? Neemt u dan contact met ons op, aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Stuur ons een mailtje of bel ons op. Wij helpen u graag verder!