Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Noodprothese

Noodprothese

Noodprothese van Tandprothetische Praktijk Bos

Heeft u hevige pijnklachten of andere klachten aan uw (kunst)gebit en moet er spoedig gekeken worden naar uw gebit? Tandprothetische Praktijk Bos helpt u verder met het controleren van de klachten die u heeft. Wij zijn al meer dan twintig jaar hét begrip op het gebied van protheses en implantaten in Kampen en Emmeloord. Zo verzorgen wij volledige en partiële protheses aan het gebit, repareren wij het gebitsprothese wanneer het nodig is en zijn wij ook het juiste adres voor noodprotheses. Voor noodgevallen en ook andere gevallen kunt u ten alle tijden binnen komen in een van onze praktijken in Kampen of Emmeloord. Wij leveren al onze zorg onder één dak. Hierbij kunt u zelfs rekenen op vrijwel geen wachttijden. Heeft u een noodprothese nodig en wilt u meer weten over Tandprothetische Praktijk Bos en onze protheses, dan kunt u hieronder verder lezen. Ook kunt u onze website raadplegen voor meer informatie.

noodprotheseEen noodprothese laten uitvoeren door de specialisten van Tandprothetische Praktijk Bos

Er zijn allerlei redenen waardoor u uw laatste tanden en kiezen kunt verliezen. Dit kan bijvoorbeeld door tandbederf, een trauma en nog vele andere oorzaken. Wij zullen u aan het begin van het traject zo veel mogelijk begeleiden. Zo kunt u zo snel mogelijk wennen aan uw nieuwe gebitsprothese. Voor alle diensten die bij Tandprothetische Praktijk Bos uitgevoerd worden kunt u deze pagina raadplegen. Op de ‘Vergoedingen‘ pagina vindt u alle informatie over de kosten die u kunt verwachten bij een bepaalde behandeling die wij bij u uitgevoerd hebben. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. U vindt onze gegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Ook op onze Facebook zijn wij altijd bereikbaar. Hier vindt u ook de laatste nieuwtjes over TPP Bos. Wij horen graag van u.