Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Loszittend kunstgebit Swifterbant

Loszittend kunstgebit Swifterbant

Loszittend kunstgebit Swifterbant weer perfect passend laten maken door Tandprothetische Praktijk Bos 

Loszittend kunstgebit SwifterbantZoekt u iemand om u te helpen bij uw loszittend kunstgebit in de buurt van Swifterbant? Dan bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Sinds 1998 zijn wij een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Wij leveren alle zorg onder één dak zodat het voor u gemakkelijk blijft. Bij ons kunt u terecht voor immediaatprotheses, volledige protheses, klikgebit op implantaten, reparaties of aanpassingen aan uw gebitsprotheses of partiële protheses. 

Tandprothetische Praktijk Bos is gevestigd in Emmeloord en Kampen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in gebitsprotheses. Hierdoor kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Ook kunt u bij ons terecht voor controle van uw huidige gebitsprothese en wanneer u hulp nodig heeft bij pijnklachten. Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken we met een enthousiast en kundig team. Wij genieten ervan mensen blij te maken met een mooie en functionele prothese. 

Loop eens vrijblijvend binnen bij Tandprothetische Praktijk Bos 

Onze tandprotheticus is specialist in uitneembare protheses in de mond. Hij is niet alleen technisch maar ook medisch-biologisch opgeleid. Dit betekent dat hij alle kennis in huis heeft om samen met u tot een perfect passende gebitsprothese te komen. Onze tandprotheticus meet de gebitsprothese aan en vervaardigd het. Hiervoor heeft hij geen verwijzing van de tandarts nodig. Ook wanneer u last heeft van een slecht passende of verouderde gebitsprothese, kan de tandprotheticus ervoor zorgen dat het weer perfect past. 

Een volledige gebitsprothese wordt voor 75% uit het basispakket vergoed. Reparaties of aanpassingen aan uw gebitsprothese worden voor 90% uit de basisverzekering vergoed. Kom dus gerust langs wanneer u last heeft van een loszittend kunstgebit. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten. Loopt u gerust eens vrijblijvend binnen. Wij zien er naar uit om u te ontmoeten.