Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandprotheticus Lelystad

Tandprotheticus en Tandtechnicus Lelystad

Tandprotheticus ZwolleTandprotheticus of Tandtechnicus in Lelystad nodig? Heeft u een klacht aan uw gebit en bent u daarvoor op zoek naar een tandprotheticus in de omgeving van Lelystad? Dan helpen wij van Tandprothetische Praktijk Bos u graag verder. Wij helpen mensen uit Lelystad graag. In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprothetische Praktijk Bos is al sinds 1998 het begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Bij ons staat uw wens centraal. U kunt altijd binnenlopen bij een van onze praktijken dichtbij Lelystad. Één praktijk vindt u in Emmeloord, en de ander in Kampen, wat dichterbij Lelystad ligt.  Alle zorg van ons wordt onder één dak verzorgd, wat gemakkelijk is voor onze klanten. Omdat wij een erkend specialist zijn in de Noordoostpolder, declareren wij de kosten rechtstreeks door aan de meeste zorgverzekeraars. Wilt u meer weten over de werkzaamheden die wij verzorgen aan onze klanten, dan kunt u hieronder verder lezen. Ook vindt u op onze website meer over TPP Bos.

Klachten kunstgebit?

Bij Tandprothetische Praktijk Bos bent u voor alle protheses en ingrepen aan uw (kunst)gebit aan het juiste adres. Wij zijn een tandtechnicus die makkelijk bereikbaar is vanuit Lelystad. Zo voeren wij onder andere noodprotheses, volledige protheses en reparaties aan uit aan het gebit voor mensen uit Lelystad. Als u het idee heeft dat u klachten heeft aan uw huidige (kunst)gebit, dan kunt u ons altijd contacteren. Heeft u bijvoorbeeld een los zittend kunstgebit met pijnklachten, dat al meerdere keren verholpen is, terwijl u nog steeds klachten ervaart? Dan zijn implantaten de oplossing hiervoor. Wij brengen een zogenoemde klikgebit aan waardoor uw kauwvermogen aanzienlijk zult toenemen. Voor alle klachten luisteren wij aandachtig naar u en kijken wij naar de beste oplossing. Bent u hierbij benieuwd naar de vergoedingen die u krijgt van uw zorgverzekeraar? Voor de vergoedingen raadpleegt u deze pagina. U vindt er onze prijslijst en meer info.

Voor meer vragen kunt u ons altijd contacteren. Doe dit via de gegevens onderaan de website of via onze Facebook pagina.