Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tandprotheticus Dronten

Tandprotheticus DrontenTandprotheticus in Dronten nodig vanwege gebitsproblemen? Heeft u klachten aan uw kunstgebit of uw gewone gebit, en bent u op zoek naar een tandtechnicus in de omgeving van Dronten? Dan is Tandprothetische Praktijk Bos dé specialist waar u naar op zoek bent. Onze praktijken zijn gevestigd in Emmeloord en Kampen. Mensen die in Dronten wonen kunnen wij dus goed helpen! In de Noordoostpolder en de gemeente Kampen zijn wij de erkende specialist. Tandprothetische Praktijk Bos is al meer dan twintig jaar het bekende adres voor alle klachten aan uw gebit in de omgeving van Dronten. U kunt ten alle tijden bij ons terecht om een afspraak te maken om uw klachten te laten verhelpen. Alle zorg van onze tandprothetische praktijk wordt onder één dak geleverd, wat een gemak is voor de klant. U bent altijd welkom om bij ons binnen te lopen voor vrijblijvende informatie, of voor het maken van een afspraak. Bovendien kunt u rekenen op vrijwel geen wachttijden. Wilt u meer weten over onze tandprothetische praktijk in Kampen, kijk dan eens op onze website.

Kunstgebit of gebitsprothese in Dronten nodig?

Wij zijn immers dé specialist voor mensen uit Dronten in het verhelpen van alle klachten aan uw gebitsprotheses en implantaten. Wij verzorgen onder andere immediaat protheses, partiële protheses, nood protheses en nog veel meer. Ook zetten wij een zogenoemde klikgebit op implantaten bij onze klanten uit Dronten, wanneer dit de juiste oplossing is om klachten als een los zittend kunstgebit te verhelpen en in de toekomst te voorkomen. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat naast het verhelpen van de klachten, ze in de toekomst ook voorkomen worden. Bent u benieuwd naar de kosten van een prothese van TPP Bos? Dan kunt u eens op deze pagina kijken. De kosten van de behandeling worden rechtstreeks gedeclareerd aan de meeste zorgverzekeraars. Dat scheelt u weer wat werk! Wilt u ons contacteren, doe dit dan via de contact pagina of via onze Facebook pagina.