Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden vestiging Kampen

I.v.m. Personeelswijziging aangepaste openingstijden vestiging Kampen in week 18 (29 april t/m 3 mei)

Maandag 29 april 9:00-16:30
Dinsdag 30 april Gesloten
Woensdag 1 mei 9:00-16:30
Donderdag 2 mei 9:00-12:00
Vrijdag 3 mei 9:00-12:00

Excuus voor het ongemak!

In geval van spoed is vestiging Emmeloord tijdens openingstijden bereikbaar op 0527-611668.

TPP Bos Kampen

Doorgaan naar de website.

Kunstgebit Emmeloord

Kunstgebit Emmeloord: Uw Vertrouwde Adres Sinds 1998

Wanneer het aankomt op een kunstgebit in Emmeloord, is kiezen voor de juiste specialist essentieel. Bij Tandprothetische Praktijk Bos (TPP Bos) bent u aan het juiste adres.

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Kunstgebit Emmeloord

Een Begrip in de Noordoostpolder en Gemeente Kampen

Sinds 1998 zijn wij een vertrouwd begrip in Emmeloord en omgeving. Met meer dan twee decennia ervaring in het vak, hebben we het vertrouwen gewonnen van talloze patiënten die op zoek waren naar de perfecte gebitsprothese.

Alles Onder Één Dak

Het gemak van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Bij TPP Bos bieden we alle zorg met betrekking tot gebitsprotheses onder één dak aan. Of u nu op zoek bent naar standaard gebitsprotheses, implantaten of een klikgebit, wij zorgen ervoor.

Vakkundig Team Met Uw Wensen Centraal

Bij het kiezen van een kunstgebit is het van belang dat uw wensen en behoeften voorop staan. Ons toegewijde team van specialisten zorgt ervoor dat elk kunstgebit op maat gemaakt is, passend bij uw persoonlijke wensen. Service en kwaliteit zijn niet enkel woorden voor ons; ze vormen de kern van onze dienstverlening.

Rechtstreekse Declaraties bij Zorgverzekeraars

We begrijpen dat financiële overwegingen ook een rol spelen bij uw keuze. Daarom hebben wij het voor onze patiënten eenvoudig gemaakt door rechtstreeks te declareren bij de meeste zorgverzekeraars. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over de administratieve rompslomp.

Vragen Over Kunstgebitten?

Heeft u vragen over het klikgebit, tandprothese, implantaten of misschien over de kosten van een kunstgebit? Of misschien heeft u hulp nodig bij een kapot gebit of ervaart u gebitspijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn.

Kunstgebit Emmeloord: TPP Bos

Voor een kunstgebit in Emmeloord moet u bij Tandprothetische Praktijk Bos zijn. Met jarenlange ervaring, een vakkundig team en alle zorg onder één dak, garanderen wij u de beste service en kwaliteit. Uw glimlach is onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil zelf!