Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Hemelvaartsdag zijn wij donderdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei Gesloten.

Maandag 13 Mei zijn wij vanaf 8:00 uur weer aanwezig excuus voor het ongemak

TPP Bos

Doorgaan naar de website.

Kunstgebitten specialist Elburg

Kunstgebitten specialist Elburg dat is Tandprothetische Praktijk Bos 

Kunstgebitten specialist ElburgTandprothetische Praktijk Bos is expert in uitneembare protheses in de mond. Gevestigd in Emmeloord en Kampen zijn wij de specialist in de Noordoostpolder. Sinds 1998 zijn wij het vertrouwde adres voor uw kunstgebit. Alle zorg wordt geleverd onder één dak. TPP biedt u verschillende soorten tandprotheses aan. Ook kunt u bij ons terecht voor een controle, reparaties of aanpassingen en wanneer u last heeft van pijn of ongemak. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. 

Verschillende protheses zijn immediaatprotheses, klikgebit op implantaten, nieuwe tandprotheses en partiële protheses. De tandproteticus meet aan en vervaardigd de prothese. Hij heeft zowel te nieuwste technische als medische kennis. De tandprotectius neemt uw medische gegevens op en bespreekt daarna het te volgen behandelplan met u. U heeft hier geen verwijzing van uw tandarts voor nodig. Wanneer we een gebit repareren onderzoeken we altijd de oorzaak van de beschadiging. Zo kunnen we herhaling voorkomen. 

Lees meer over onze diensten of neem contact op voor meer!

Service en kwaliteit 

Tandprothetische Praktijk Bos heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken en repareren van gebitsprotheses. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en genieten ervan om mensen blij te maken met een mooie, passende prothese. Ze werken graag met hun handen en gebruiken de nieuwste digitale technieken om een mooi kunstgebit voor u te kunnen maken. Ook kunnen onze medewerkers u goed informeren en adviseren. Dus heeft een vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen, of neem telefonisch contact met ons op.

Wanneer u een verouderd kunstgebit heeft kunt u langskomen bij Tandprothetische Praktijk Bos. Wij kunnen namelijk met moderne technieken uw kunstgebit aanpassen en er zo voor zorgen dat het beter past. Service en kwaliteit zijn twee belangrijke onderdelen bij ons. Uw wensen staan altijd centraal. Wij hebben alle kennis en technieken in huis om voor u een mooi, functioneel en passend kunstgebit te kunnen maken.