Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Immediaat protheses

Immediaat protheses

Immediaat protheses van Tandprothetische Praktijk Bos

Immediaat prothesesHeeft u een immediaat prothese nodig aan uw gebit, vanwege een ongeluk of iets dergelijks? Voor immediaat protheses bent u bij Tandprothetische Praktijk Bos aan het juiste adres. Tandprothetische Praktijk Bos is al sinds 1998 een begrip op het gebied van prothetische behandelingen aan uw gebit. U kunt altijd bij ons terecht voor een behandeling. Kom eens langs bij onze praktijk in Emmeloord of in Kampen. U hoeft namelijk niet eens te wachten tot u aan de beurt bent. Dit is zo omdat service en kwaliteit erg belangrijk zijn voor Tandprothetische Praktijk Bos. Wij werken met een vakkundig team die altijd voor u klaar staat, voor welke prothese dan ook. Omdat wij een erkende specialist zijn in de Noordoostpolder declareren wij rechtstreeks door aan de meeste zorgverzekeraars. Heeft u interesse in de werkzaamheden van Tandprothetische Praktijk Bos, kijk dan eens op onze website. Ook kunt u hieronder verder lezen voor meer informatie.

De experts van Tandprothetische Praktijk Bos staan klaar voor alle immediaat protheses en meer

Er zijn veel redenen waardoor u uw laatste tanden en kiezen kunt verliezen. Dit kan gebeuren door een ongeluk, door tandbederf of door een trauma. In dit geval is een immediaat prothese nodig voor uw gebit. Maar ook voor volledige protheses, een klikgebit, reparaties voor gebitsprotheses en partiƫle protheses moet u bij Tandprothetische Praktijk Bos zijn. Bent u benieuwd naar de vergoedingen die u krijgt van de verzekering, bekijk dan deze pagina. Voor de rest vindt u alle informatie over Tandprothetische Praktijk Bos op onze website. Kunt u niet vinden waar u naar zoekt? Neem dan contact met ons op. U vindt onze gegevens onderaan de website en op de contact pagina. Ook kunt u ons op onze Facebook bereiken. Hier vindt u ook de laatste nieuwtjes. Wij horen graag van u.