Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wat is een gebitsprothese?

Wat is een gebitsprothese? Tandprothetische Praktijk Bos helpt u verder

Wij horen vaak de volgende vraag langskomen: “Wat is een gebitsprothese?”, en speciaal voor deze vraag kunt u deze pagina ter informatie raadplegen als antwoord op de vraag. Er zijn namelijk meerdere verschillende gebitsprotheses die u zou kunnen uitvoeren. Dit ligt natuurlijk wel aan de klachten die u heeft of wat uw persoonlijke situatie is. Wij gaan samen met uw wensen aan de gang en we kijken samen wat de gepaste oplossing is. Plan gemakkelijk een afspraak op de website van Tandprothetische Praktijk Bos.

Wat is een gebitsprothese?

Wat is een gebitsprothese en de behandelingen die Tandprothetische Praktijk Bos voor u zult uitvoeren

Wij doen aan volledige protheses, die nodig zijn als het gevolg van het slinken van de beide kaakhelften. Hierdoor gaan tanden boven- en onderin het gebit los zitten.  Zo kunnen wij een kunstgebit maken die uw gehele gebit vervangt. Dit zal helemaal voor u op maat gemaakt worden. Daarnaast bestaat er een klikgebit op implantaten. Als u een los zittend kunstgebit heeft, of vaak pijnklachten heeft en de tandprotheticus u hier al meerdere malen mee geholpen heeft dan is dit de oplossing. Ten slotte doen wij ook nog aan andere partiële protheses. Die kunt u allemaal vinden op onze diensten pagina.

Meer informatie en contact met Tandprothetische Praktijk Bos

Vrijwel alle informatie over een gebitsprothese kunt u op deze pagina vinden. Ook onze diensten pagina geeft meer informatie over de protheses en andere diensten die wij uitvoeren. Heeft u voor de rest nog vragen over onze protheses of iets anders? Dan horen wij die graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van onze contactgegevens onderaan de pagina of op de contact pagina. Wij helpen u enorm graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina, voor de laatste nieuwtjes en meer!