Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wanneer nieuw kunstgebit?

Wanneer nieuw kunstgebit

Wanneer nieuw kunstgebit

Wanneer is het verstandig om een nieuw kunstgebit te laten maken? 

Wanneer nieuw kunstgebit?Vraagt uw zich wanneer u toe bent aan een nieuw kunstgebit? Tandprothetische Praktijk Bos kan u er alles over vertellen. Al sinds 1998 zijn wij een begrip op het gebied van gebitsprotheses en implantaten. Wij zijn het vertrouwde adres wanneer u graag een nieuw kunstgebit wilt. Bij Tandprothetische Praktijk Bos werken wij met een vakkundig team en staan uw wensen centraal. Service en kwaliteit zijn voor ons ontzettend belangrijk. Dit kunnen wij u dan ook ten alle tijden bieden. 

Wanneer u een nieuw kunstgebit nodig heeft is lastig te bepalen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Heeft u last van pijn en ongemak? Dan is de kans groot dat u een slecht passend of verouderd kunstgebit heeft. In dat geval is het belangrijk dat u eens een bezoek brengt aan Tandprothetische Praktijk Bos. De tandprotheticus heeft vaak de oplossing. Hij zorgt ervoor dat uw kunstgebit beter past. 

Tandprothetische Praktijk Bos zorgt voor een mooi en passend kunstgebit 

Met meer dan 20 jaar ervaring kan Tandprothetische Praktijk Bos u de beste kwaliteit tegen de juiste prijs bieden. Daarnaast hebben wij met de meeste zorgverzekeraars van Nederland contracten. Een volledige gebitsprothese wordt namelijk voor 75% uit het basispakket vergoed. Wilt u reparaties of aanpassingen aan uw kunstgebit laten doen? Dan wordt dit voor 90% vergoed uit de basisverzekering. Vraag gerust meer om informatie aan onze medewerkers. 

Bij Tandprothetische Praktijk Bos kunt u terecht voor verschillende diensten. Zo maken wij immediaatprotheses, volledige protheses, een klikgebit op implantaten, partiele protheses en doen wij reparaties aan uw gebitsprothese. Ons vakkundige team maakt gebruik van de nieuwste digitale technieken om voor u een mooi en passend kunstgebit te maken. Heeft u nog vragen over wanneer u een nieuw kunstgebit nodig heeft? Kom dan eens langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! 

Neem contact met ons op!

    Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail
    KampenEmmeloord